ultraslan
çok uzun zuredir sohbet mi olmuyor yoksa ben mi denk gelemiyorum anlamadım. konuşmam lazım benim birileriyle. kendi kendime konuşmaktan sıkıldım artık. ben bile dinlemez oldum beni varın siz düşünün artık.

Yorumlar

ultraslan
ah odin ah. sözde bir akşam beraber bi muhabbet edecektik. neyse uzun lafın kısası diyeyim ben sana yalnızım. ama öyle ya benim neden sevgilim yok yalnızlığı değil ama. yani kabul sevgilim de yok ama benim ki başka türlü bi yalnızlık. yaşadığım çevre, dostlarım sanki hiç biri benim değilmiş gibi. yani sanki yaşadığım çevreye ait değilmişim gibi hissediyorum. sanki bambaşka bir yerde yaşıyor olsaydım çok daha mutlu ve huzurlu olurdum. bu aralar hiç iyi değilim. yurttan sadece okula gitmek için çıkıyorum. okula gidip geri yurda geliyorum. kolay bi bölümde okumama rağmen vizelere daha haftalar varken bütün dersleri bütün konuları bitirdim. kendimi salak gibi derse veriyorum. elime bir kitap almaz oldum. okursam çok başka yerlere gidecek misim de bir daha dönmeyecekmisim gibi geliyor. ayni sekilde sarkıda dinleyemez oldum. tek dinlediğim şey galatasaray besteleri oldu artik. ne kadar saçmaladım bilmiyorum inan. böyle yazmakla anlatılmayacak bi sıkıntı var içimde. anlar mısın bilmiyorum ama dinlediğin için sonsuz teşekkürler ..
ultraslan
o zaman en müsait zamanda bana sözünü tutuyorsun. şu derdi sıkıntıyı da hafifletiyorsun. eğitimden olduğunu öğrendiğim günden beri eğitim de her gördüğüm kişiye acaba odin'mi diye pis pis bakmaktan kafayı üşüttüm sanırım :)
ultraslan
desene bloklar tutmadı bi. yok be bro ben seni bildiğin 1.75 boylarında, sakallı esmer bir şey diye kurguladım kafam da. he bir de o parmakların uzun değilse bende bir şey bilmiyorum. :) tanıştığımız gün "odin sen miydin ya" değil de "ya evet biliyorum odin sendin diyeceğim" eminim :))
kupakizi
bu konuda yalnız olduğumu düşünüyordum, değilmişim meğer. ne yalan söyleyeyim senin adına üzüldüm fakat kendi adıma sevindim ultraslan
ultraslan
pazartesi kantinde herkesle muhattap olan biri arayacağım o halde. bulacağım seni odin bulacağım. seni bulmadan mezun olmak yok :)) sakallara da üzüldüm bu arada.
kendim gibi biriyle karşılaşmak oldukça güzel kupakizi. umarım iyilesiriz, umarım mutlu oluruz..
zorakimuhendis
tamam iyi 1.82 sin her odin neye benziyor muhabbetinde milletin gözüne sokuyorsun bilmeyen kalmadı balta girmemiş ormanlarda helikoptere ok atan adamlar bile odinin boy 1.82 imiş diyor :d hadi 1.80 desen neyse küsürata da giriyoruz ''1.82'' :d
ultraslan
burdan anlamış olduk ki zorakimühendis arkadaşımız kısa :d şaka bi yana kendi bedeni kendi kararı istediği yere yazar :d :d
ultraslan
ya aman be odin çok zorladın he sende beni :d şaka maka inşallah görüşürüz bir gün bro eminim çok güzel bi muhabbet olur.
zorakimuhendis
hahhaha tanışırken odinle ,beni de çağır bakalım hangimiz daha uzunuz:d
zorakimuhendis
biliyordum böyle yazacağını:)
ultraslan
ya gençler yapmayın. tamam mühendis en uzun sensin tamam. kavgalik ortam oluşturmayın şurada şimdi.odin sakin ol sende lütfen.
zorakimuhendis
rekabet amaçlı yazmadım:) boy yaklaşık aynı milimetrik fark var muhtemelen aramızda ,yani harbiden hangimiz daha uzunuz bilmiyorum
ultraslan
İnşallah inşallah hadi ben kaçar yarım kalmış bi kitabım var ve daha gece uzun. kendinize güzel bakın gorusuruz :))