kupakizi
neden bu kadar karanlık şeyler yazıyorsunuz beyler bayanlar? İçinizin çürüdüğünü görebiliyorum resmen. neden bu bıkkınlık? bu karamsarlık, vazgeçişler, ağır acılar neden? kendinize şans vermeyi deneseniz, belki çok daha farklı olacak herşey, belki boğazınızı düğüm düğüm eden iplerin ucu sizin elinizdedir? mutluluk ufak fefek şeylerin içinde saklı, belki bir gazoz kapağında, bir deniz kabuğunda, minik bir çocuğun gözlerinde, bir serada, kum tanelerinde, belki de yağmur damlalarında. yerinizde olsam kendimi kendime överdim; "bak yaşıyorsun, hayattasın hâlâ herşeye rağmen herşeyinle mutluluk vadediyorum sana!"

Yorumlar

tersadam
İnsan küçük şeylerle mutlu olmayı bilmeli ama olmuyor işte 😐
kupakizi
neden olmasın? herşeyi allah'a havale etmemek ya da insanlara ve hayata yüklememek lazım
anonim
bende sana muslum babadan kac kirildi sarhos gönlümde sarkisini 3 4 gun araliksiz dinlemeyi oneriyorum.guzel kafa yapiyor ara ara icesim gelmedi degil hani..😉
tersadam
@kupakızı sende haklısın tabii
kupakizi
bilirim müslüm babayı da, şarkısını da. bu kadar melankoli fazla güzel yüreğinize
Barışçıl
sağlıklı olduğuma seviniyorum ancak ruhen öyle değilim. küçük şeylerde değil büyük şeylerde buluyorum mutluluğu. takmışım kafayı bir kere. bir gökyüzüne bakıyorum bir de trafiğe, içinde tozdan nefes alınmayan dolmuşlara. niye yaşıyorum diyorum. niye bu okula bu iğrenç yere gitmek zorundayım diyorum. (tepe kampüste değilim sanayideyim)
kupakizi
bariscil sen de farkındasın ki olay sende bitiyor
Olemşale
teşekkür ederim kupakızı
kupakizi
niçin jiguli?