anonim
sherlock holmes gibi kızım ya bi çocuk gördüydüm çok tatlı sonra ne şanstır ki ben onun adını soyadını buldum nasılda mutlu oldum. buda böyle bi anımdı bu kadardı:))

Yorumlar

anonim
bari adının baş harflerini vereydin merakta bırakma bizi..
anonim
sıçan falan ayıp olmuyormu odin biz burda kendi çapımızda eğleniyoruz senin umutlarını yeşertecek faaliyette bulunmaya çalışmıyoruz
Barışçıl
hayatımda bir kadına açıkça abazasın demedim. odindeki rahatlığa bak.
poseydon
@bariscil abazanlik cinsiyete özgü birsey değildir.çekinmene gerek yok yeri geldimi kullan gitsin.
Gerekovic
e sana helal olsun! sonraki evre nedir :d
heymama
anonimbayan odinin kullandığı kelimeyi yanlış anladın kötü bi amaç yok orda. odin sende abaza falan diyorsun kelimelerine dikkat et bence sonuçta kız beğendiği birinin kim olduğunu öğrenmiş bu gayet normal bişey.
Barışçıl
öyle ama abazanlık yine de kolay söylenecek birşey değil. aradığını bulmuş, bize mutluluklar dilemek düşer.
heymama
benim kim olduğumun bi önemi yok evet sen kim oluyorsun da bi kızla terbuyesizce konuşuyorsun ? ben ikinizinde hatasını söyledim.
zorakimuhendis
çarmıha gerilebilecek bir odin görüyorum sanki bakalım gerebilecekler mi merak ettim şimdi, sessizce uzaktan izliyorum (peşin edit: odine bulaşmayın bulaşınca sonu pek iyi olmuyor) :)
Gerekovic
yalnız okuyorum okuyorum odinin bir terbiyesizliğini göremedim. bana göre odin kızın azimli oluşunu övmüş. ya da ben iyi yönden yaklaşmışım. ama hala övdüğünü düşünüyorum..
zorakimuhendis
ağır ironi hissediyorum hayırlısı bakalım :)
heymama
şu an bu denli kaba ve terbiyesizce konuştuğuna inanamıyorum. yanlış bişey söylediğimi de düşünmüyorum. öyle düşünüyosan insan gibi (!) uyar. anlaşılan superuser veya admin neysen artık onun rahatlığı sarmış seni ki böyle konuşuyorsun. burdaki adalet sağlayıcısı da sen oluyorsun demekki.
Gerekovic
karışmayayım karışmayayım dedim ama heymama odin bilmem kaç zamandır superuser. adam hiç bunun havasına kendini kaptırmadı ki sen şimdi bunu söylüyorsun burada neye dayanarak? odin haklı. bir erkek yapsa abaza denirdi.
heymama
oas farkindaysan ben zaten odinin ilk yorumunda kötü bir amaç olmadığını izah ettim. kız bu kelimeyi yanlış anlayınca odinin abaza diyerek ters yapmasının yanlış olduğunu vurguladım. çünkü bana göre yanlış. eminim benim gibi düşünen arkadaşlar vardır. düzgün bi şekilde ifade etmeme rağmen odinin bana haddi olmadan hadsiz demesi daha bi yanlış. ortada bi yanlış anlaşılma varsa duzeltilebilirdi. ama bu küçük dağları ben yarattım havaları olayı bu duruma getirdi
Gerekovic
heymama, odin orada abaza diyerek kıza ters yapmaktan ziyade anlaması için açık açık yazmış. ve sen odinin kelime seçimine karışmakla ilgili bir haddini aşma durumu yaptın. ve küçük dağları ben yarattım havasına da girdiğini düşünmüyorum odinin. adamın konuşma şekline hakkın varmış gibi karıştığın için sana öyle bir tepki vermesi normal.
anonim
arkadaşlar sakin olun böyle bir polimiğe neden olacağımı bilsem hiç yazmazdım .ben alınganlımla yazmamıştım ama sonrasındaki abazanlık falan biraz ağir kaçmis cunku bi insan begendigi birinin adini ogrenmek isteyebilir arayabilir baska iside yoktur bunlarla egleniyodur ayrica adini bulup iletisimede gecmiyorum kendimce takılıyorum sen buna abazanlik dersin ben eğlence merak derim benim yüzümden münakaşa etmeyin arkadaşlar