anonim
bugün sevdiğim halde sevgilimden ayrıldım. çünkü ben 21 sevgilim ise 32 yaşında. bunu bir türlü kendime yediremedim. İnsanların ne düşüneceğini kendi mutluluğumdan ön planda tuttum. aslında ayrılmaya beni tetikleyen olay yeğeni ile aynı yaşta olduğumu öğrendim bu gece ve nedense kendimi kötü hissettim. yaşa bu kadar takılmam normal mi sizce?

Yorumlar

gozlerlensmi
sonuçta 15 yaşında değilsin 21 yaşındasın. yetişkinsin yani. önemli olan yaş değil bence. birbirinize ayak uyduruyor musunuz, güzel vakit geçiriyor musunuz? önemli olan bunlar. eğer evli değilse bence kötü bi şey yok bunda.
anonim
evli tabi ki değil. gene de ahlaki olarak suç gibi geliyor. sonuçta ailem duysa afferim demeyecek.
ejderiyaci
ya belki kizacaksin ama 10 yas cok buyuk bir fark.yasin onemi pek yok derler fakat 5 yas falan degil 10 yas.yani nasil anlastiginizi bilmedigim icin boyle soyluyorum ben belki on yargili bir konusma yaptim ama benim dusuncem bu.
kupakizi
İnsanların ne diyeceğini düşünerek ne kadar mutlu olabilirsin ki? öyleyse bu senin hayatın değil, onların hayatı olurdu. saçmalıkların senin mutluluğuna engel olmasına izin verme, insancıkların ağzını hiç bir zaman hangi konuda olursa olsun büzemezsin. sen sen ol kimsenin bu tarz birşeye cesaret etmesine izin verme
Gerekovic
niye yaşa takılıyorsun? o senden daha olgun olabilir ama sen olgunluk konusunda ondan aşağı kalmıyorsan, birbirinizin isteklerini karşılayabiliyorsanız yaş sorun olmamalıdır bence. ailen aferin demeyecek belki ama mutluluğuna da engel olmaycaklardır.
gozlerlensmi
saçmalamaaa ahlaki olarak ne alakası var. evli değil bi şey değil. yani evet ailen aferim demeyecek ama sen seviyosan onlar da kabul edecek. sen kendinden emin misin bi kere onu düşün. sen 40 yaşında gayet güzel bi kadınken o 51 yaşında neredeyse yaşlı bi adam olacak. senin düşünmen gereken bunlar. yoksa ahlaki açıdan bi şey olmaz bence
anonim
@kupakızı yani bir kız arkadaşın böyle bir ilişki yaşasa onu kötü eleştirmez miydin?

@ejderiyaci ben onu hiç anlayamıyordum ama o onun için önemli olmadığını söylüyordu o beni anlıyordu .
kupakizi
hayır kuzum eleştirmezdim, haddime değil. eğer ki ortada yanlış bir yol olsa bu durumu toparlamaya çalışırdım onun en az hasar alacağı şekilde ama ben ortada yanlış birşey göremiyorum. önemli olan senin düşüncen; bu adam sana değer veriyor mu? seni sahiplenip, mutlu ediyor mu? yanında olup senin hem sevgilin hem sırdaşın hem de ailen olmaya çalışıyor mu bana bunlardan bahset
anonim
yorumlarınız için çok teşekkür ederim en azından kendi yaş grubumdan kız arkadaşlarımın tepkisini çokca merak ediyordum bir fikrim oluştu. iyi geceler :)
zorakimuhendis
yaş konusunda arkadaşlara katılıyorum yanlış anlama ama düşünsene o 5.sınıfa giderken sen def-i hacetine mama diyordun ya da o üni. 4.sınıf iken sen daha liseye başlamamıştın hangi ortak paydada sohbet ediyordunuz merak ediyorum açıkcası o 84 sen 95 lisin anladığım kadarıyla
acayip bir durum 2006 lı bir bebeyle takıldığını düşünsene :d harbi ilginç oluyor
ejderiyaci
ya ben sadece fikir sundum.sizi gormedigim bilmedigim icin oyledir kesin demiyorum zaten.sen ona o sana guveniyorsa her sey yolundaysa ve tek problem yas ise yasi takmamalisin.ama sana dert oluyorsa bu ya da ne bileyim icine sikinti oluyorsa o zaman bitir.baskalarinin dediklerini de umursaman dogru degil.herkes atip tutar agzi olan konusuyor hesabi.
zorakimuhendis
ama eğer mutluyum diyorsan durum tamamen değişiyor sen bizi takma, takıl kafana göre ama madem mutlusun bence ailen ile de tanıştırmalısın.
anonim
o 83 doğumlu ben ise 94 . bana geçen gün okulu bırak evlenelim dedi uyuşuyor muyuz diye şüphelerim ondan sonra başladı bazen düşünüyorum da ileride çocukluğumuzdaki çizgi filmleri konuşup nostaji bile yapamayacağız. her seferinde yaşı bahane edip ayrılıyor sonra da barışıyorum gene de bir türlü içime sinmiyor.
Gerekovic
e anonim sen de oyuncağa çevirmişsin ilişkiyi. her seferinde yaşı bahane edip ayrılmak sonra da barışmak nedir?
anonim
napim ikna ediyor beni oas. ama bu sefer uğraşmadı.
ejderiyaci
bence sen o herifi birak.samimi soyluyorum.cunku senin aklina yer etmis bu problem.once arkadaslarin ne der diye sonra kendin yuzunden.senin icin bu yas problemi hep sorun olacak belli ki.simdi bitirmen daha iyi.ayrica o senin okulunu nasil dusunmez de evlenelim der?yani yas farki iste burada devreye giriyor.senden yasca buyuk oldugu icin akil da veriyor isine de karisiyor ne bileyim sacmaliyor da olabilirim ama bence dogru olan birakman.suphede oldugun icin temeli saglam olmayam bir binayi insa etmeye calisirsin sadece...
anonim
evlenecegin insan ile aranda 5 yas olmali erkegin buyuk olmasi gerekiyr (istisnalar haric) saglikli bir evlilik acisindan . 10 yas cok buyuk bir fark degil guzel bi cift olabilirdiniz.
anonim
@ejderiyaci ilişkimizin ilk gününden beri her şeyime zaten karışıyordu beni herkesten kıskanıyor cam fanus gibi ona kalsa evlenip ev hanımı olayım ve onsuz hiçbir yere gitmeyeyim. ev hanımı olmak asla kötü bir şey değil kötü olan bunun kıskançlık yüzünden istenen bir şey olması . dayanabildiğim kadar dayanacağım aramamaya . ailem kendi yaşımda bir sevgilim olsa tanışmak isterler okuldan biri var mı diye sorup duyuyorlar ama böyle bir şeyi asla istemeyeceklerdir.
saglikcihatun
gercekten huzurluysaniz bence yasin onemi yok... kiymayaydin iyiydi
Gerekovic
pardon da sen oyuncağa çevirirsen, daha doğrusu ikiniz bu ilişkiyi oyuncağa çevirirseniz uğraşmaz tabi. yaşı sorun etmem ama o da beklemeyi bilecek. sen okuyorsun. evlenmenizde bir mani yok fakat çocuk olayları falan doğabilir. adam 32 yaşına gelmiş. elbet ki bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışmak isteyecektir. sen her seferinde yaşı bahane edip ayrılmışsan o da yorulmuş olabilir. ejderiyacıya katılıyorum..
anonim
çevremde hiç bu tarz bir örnek yoktu ananim bayan ben de kendimi anormal hissettim .
sempathicoo
kızlar daha olgun oldukları için,daha erken olgunlaşırlar erkeklerden.12 değil 15 olsa ne yaş için insan sevgilisini terkeder mi? nasıl bir vicdan bu da hiç mi sızlamaz? taşmısın be insan, her insanın bir kalbi vardır unutma.