anonim
ilk sevgilim yüzünden intihara kalkıştım. sonra her şey çok basit geldi. öylesine yaşıyoruz dünyada. aradan iki yıl geçti.ikinci sevgilim bana para hesabı yaptı. sonra konuştuğum bir başka çocuk oldu. İlk istemedim ama sonra ben de hoşlandım. öpmek istedi. bunu yapabilmesi için bir adımız bile yoktu. oyuzden biz neyiz diye sordum. herşeyiz dedi. sonra sevgili olabilmemiz için güven oluşmasını istedi. ben de öpmesi için ozaman erken olduğunu soyledim. sonra benden uzaklaştı. peşinden koşturdu 3 ay. bu 3 ay içinde tekrar konuşmaya başladık. onunla birlikte olmamı istedi. yapamam dedim. kaç benmle dedi.defoldu gitti hayatımdan. sonra ne oldu biliyor msunuz? 2 aydır kimseye karşı bir şey hissedemiyorum. hanı yolda giderken ne kadar tatlı çocuk der ya kızlar, onu bile diyemiyorum. evet hayatımda birileri olsun istiyorum ama hep o ilgi göstersin, ben uğraşmayayım. İntihardan sonra akıllanırım sanmıştım ama hayatıma hep yanlış insanları soktum. duygularım alt üst oldu. bilmiyorum bundan sonra ne yapacağım? umarım yine bir şeyler hissedebilerim birilerine. konuşmaya çalışanlar oluyor saçmasapan yerlerden ama ben istemiyorum. eğer hayatınıza birilerini almak istiyorsanız çok dikkat edin. aslında tam olarak hislerimi anlatamadım.

Yorumlar

ejderiyaci
seni çok iyi anladım da senin anlatamadığın gibi bende anlatamam şuan anladıklarımı.karşına gerçekten güvenebileceğin birisinin çıkmasını bekle.öyle gel kaçalım yok öpeyim seni gibi çoluk çocuk işlerini geç zaten.onların ertesi günü yok.herkesten önce kendine olan güvenini kaybetme.ayakta dur ve kırmızı ejderiyalı prensi bekle.
anonim
2 ay mı? ben 1 yıldır yaşıyorum o dediğini. hoşlanamıyorum kimseden. aslında buna gerek de görmüyorum. sende bu kadar meraklı olma bence. bak bir sürü şey yaşamışsın, seninde dediğin gibi akıllanman gerek artık.
anonim
@ejderiyaci elimden geleni yapıyorum zaten güçlüyüm aslında olmasam şu anda nefes alıyor olmazdım ama böyle birşeylerin eksikliği olur ya öyle işte.. hep kaybettiğim için kazanmak istiyorum artık sanrm.. @anonim_bayan meraklı değilim zaten böyle şeylere ama dediğim gibi birşeylerin eksikliği var hayatımda.
anonim
anlıyorum ama 2 ay çok kısa bi süre bence. yaşadıklarını hazmetmen için bile yeterli değil yani. gerçek mutluluk arayarak bulunmaz zaten. zamana bırak doğru kişi doğru zamanda karşına çıkar zaten. yani demem o ki birilerinden hoşlanmak için çaba gösterme bence bu çok gereksiz. akışına bırak ve dua et allah'a (müslümansan )
birbukadardayerinaltinda
olay daha yeni diye böyle hissediyorsun hayatına boyle insanlar girdikçe tecrübe edineceksin artık kolay kolay kimseye guvenmemeye başlayacaksın üniversiteli olma durumu genelde bu olayların içinde olma durumudur. bende yaşadim bi kaç olay kolay değil biliyorum. kendini toparla inşallah karşına düzgün bir insan çıkar. :) @anonim_bayan
yapraksizpapatya
çok zor bir durum seni anlıyorum
josefin
annem senaryo genelde bu zaten. alış. yaşa dalgana bak
hidden
2ay ne ki gulum? ben 2 yil hissiz, odun bir kizdim. bir ay oncesine kadar. ben kimseye baglanamam sevemem hatta artik ben evlenmem de lan sevmeden napcam diyordum. tutuldum birine, ne yolu bok yolu mu bilmiyorum ama benim gibi umursamaz iki gunde sıkılan bi insani hicbir erkege baktirmaz hale getirdi bu duygularım. konusuyoruz ama ikimiz de hiçbir seyden emin degiliz. tek istegim birine bir sey hissedebilmisken onu kaybetmemek :(