zorsevdigimden
kız dediğin utangaç olmali ,oturmasi ile kalkmasi, konuşmasi ile hanim hanimcik olmali ,küfür etmemeli ,öyle lan li lunlu konuşmamali ,bakımlı olmali ama boya küpü gibi gezmemeli ortalarda ,adam gibi sevenin sahip çıkanın varsa eğer ;giyme diyorsa giymemeli mini etekleri ,dar elbiseleri ,yok öyle kankam mış ,kardeşimmis samimi olmamali her erkekle .sosyal medya hesaplarinda fotoğrafların ortalarda gezmemeli .sadik olmali sevdiğine.
böyle olursan hak edersin efendileri ,cuma namazina giden ,helal süt emmis adam gibi adamlari ...

Yorumlar

gozlerlensmi
çok merak ettim sen o dediklerini kendin yapabilecek misin acaba?
anonim
hak edyrum oylese tanissak mi :)
anonim
sen beni yazdın resmen yaa
bibikebimusic
sonuna kadar haklısın bi ekleme de ben yapıyım gülüşü güzel olsun (ki geneli güzel zaten) :)
izmirmavisi
o işler hiiiç öyle olmuyor, ayrıca kadınlar için getirdiğin kısıtlamaları adil bir şekilde erkeklere de getirin piliz.
lanarnanta
kardesim boyle bi kiz hepimizin hayali.kisaca helal süt emmis adriana diyorsun sen.
kayipgalaksi
bende mi sorun var bilmiyorum. anlamıyorum da. bir kızın sevgilisi istiyor diye mini etek giyememesi veya arkadaşıyla görüşememesi kadar saçma bir şey olamaz. pardon bir saçma bir şey daha var: kızın bunu kabul etmesi. doğru ya sevgilisi her şeyden daha önemlidir. bazı kızlar böyle şeylere boyun eğiyorlar ve kabulleniyorlar ya işte o zaman çok sinirleniyorum. neden sizi kısıtlamalarına izin veriyorsunuz ya? kendi istekleriniz ve özgürlüğünüz hiç mi önemli değil?
mariapuder
ortada utanılacak bir durum yok anlattıklarına göre o zaman neden utangaç bir tip olsun utangaçlık bir yerden sonra zayıflıktır ki en zayıflığı kadınlara yakıştıramam
anonim
çok haklisin seni alkisliyrm ama aynı şekilde erkeklernde öyle olması gerekiyor erkeklerin hiç umrunda bile değil sevgilisiyle gezerkn bile bakıyorlar demekki tek taraflı olmayacak .
zmnsky
yaptık noldu? kafam önde gezdm bir yıl boyunca giyme dedi giymedim gitme dedi gitmddim ama noldu. beraber uydugum adam babam öldükten sonra bana sahip çıkamadı psikolojim bozukken iyice bozdu beni yarı yolda bıraktı bu söylediklerini ben yaparımda asıl hakeden olur mu orası meçhul..
zorsevdigimden
@gozlerlensmi 20 yıldır yapıyorum en azından olabildiğince yapmaya çalışıyorum.
@anonim_bayan belki sonra :)
@izmirmavisi neden olmasın ki?en azından çaba gösterse o da yeterli...eğer konuşulursa ve yapmamamı istediği şeyler varsa -mantıklar çerçevesinde- istemedikleri konusunda kendimi kısıtlarım.
@lanarnanta güzellikle ilgili birşey yazmadım ki bakımlı olmasını istemekte gayet normal.
@kayıpgalaksi " samimi olmamali her erkekle" konuşmasın demiyorum cümlemde belirttiğim gibi sadece samimi olmasın ve belirli profile sahip erkeklerlede e bir zahmet benle sevgiliyken konuşmasın zaten.çok abartılı bir kısıtlama yok bence(!), eğer kısıtlamalar fazla gelirse bu konu tekrar masaya yatırılır sıkıntı değil :)
@mariapuder tamam biraz utangaç olsun :) ,zaten yukarıda yazdığım özelliklere sahip kişi biraz utangaç olur,kesinlikle zayıflıkla ilişkilendirmek için yazmadım aksine kadınlar daha güçlü olmalı.
@evet öyleleri çok onlarada yapacak birşey yok çünkü karakter meselesi bu konuda çok şey yazardım ama neyse.
@zmnsky ne diyeyim bilemedim şansın açık olsun..
anonim
sadece iyi insan olsun demiyorsunuz diyemiyorsunuz olayını başka sizin. kullanılacak kız arıyorsunuz.
zorsevdigimden
@anonim_bayan bu cümleyi benim için mi sarf ettin ?
anonim
ne güzel ya yemek tarifi verir gibi kız tarifi vermişsin ne kolay böyle