mahra
İnsan sevemiyor bir daha. ürkütüyor arkasını dönünce gördüğü anılar. İnsan bir kere sevip yanıldı mı, bir daha sevemiyor işte. ne kadar severse sevsin, sevemiyor. gözler görüyor, hisleri canlanıyor ama olmuyor; o geliyor akla. hep onunla kıyaslıyor. sonrası için sadece bir ölçü aracı olup çıkıyor sevdiği. ne yazık...

Yorumlar

ejderiyaci
sevmiyor değil sevmek istemiyor.unutmak istemiyor.ve böyle olunca da yeni insanların önü kapatılmış oluyor.onları eskiyle kıyaslamış oluyorsun.dolayısı ile olmuyor.
Barışçıl
@ejderiyacı ben böyle bir kız ile karşılaştım. kimseye tavsiye etmem. kırk takla atsanız da olmuyor. bir tek kadınlar seviyor ya zaten ! ben de bunu anlamıyorum! sanki sizin yaşadıklarınızı biz yaşamıyoruz! karşınıza çıkan kötü karakterliyse, iyinin suçu ne! yok sevmek istemiyormuş yok şuymuş yok buymuş. korkaksın arkadaşım işte bu kadar basit. şurada hepi topu 50-60 yıl yaşayacağız, onun da 20 li yaşlarını bize zehir etmeyin, verdiğin değere önem vermiyorsa kaparsın o kapıyı ona. nedir bu yani tek aşkım kafası. yeter be!
ejderiyaci
@bariscil aynen öyle dostum.kurunun yanında yanan yaş nedense hep biz oluyoruz.
muddeibiri
korkuyor insan; tüm hissettiklerinde canı yanınca. bi daha dayanabilirse de eski yaralar peşini bırakmıyo ve emin adımlar atamıyo işte. duygularından ne kadar emin olsa bile..