bylazim
bigün keyiflisin böyle herşey yolunda omzundaki bazı yükleri atmışsın iyisin abi yanı.bi mesaj geliyo hayatın 2 sene öncesine geri sarıyo seni aldatan bi kadın seni sevmeyen bi kadın ki senin deliler gibi sevdiğin nasılsın diyo ..
merak ettim diyo.. hersey yolundami diyo..donup kalıyosun
ne yapmalı doğru olan hangisi.
dertlesmek konusmak paylasmak için bunu yazmak istedim ..

Yorumlar

anonim
aranızda geçenleri bilmeden yorum yapma taraftarı değilim ama buradan bakılınca cevap vermesen daha iyi olacak gibi geliyor eğer şu anki hayatından memnunsan, benzer durumlar yaşadım ve o mesaja karşılık vermenin sadece bana geçmişteki acıları hatırlattığını gördüm çünkü
kirlibeyazkedi
bir kez aldatan bir daha aldatır.
bir kere kıran gene kıracaktır seni acıtacaktır yüreğini , paramparça edecektir seni. sen kendi parçalarını toplayıp kendini ortaya çıkarmaya çalışırken onun nasılsın diye sorması seni değil senin ilgini özlemesi. o seni değil sendeki kendini merak ediyor. hatırasını tazeliyor. önüne bak ve cevap verme.
bylazim
çok haklisin kardeşim ama cevap vermeyince de sanki o kadar şeyin suçlusu benmisimde yazmaya dahi yüzüm yok gibi hissediyorum.. dayanamıyorum.
anonim
bu kizlar bunu nasil basriyo seni aldttgi halde kendilerni nasil sevdiriyolar.. bunun srri nedir ya ??
kirlibeyazkedi
aksine bylazim cevap vererek ona değer verdiğini hissettiriyorsun. en kötü cevap bile cevapsızlıktan iyidir. onu cevapsız bırakarak cezalandır.

sizden nasılsa artık olmaz sen böyle bir şeyi unutup önüne bakamazsın ki barışsanız bile ileride tadınız iyice kaçacak. kolay gelsin sana.
bylazim
@kirlibeyazkedi hiç bisey olmamış gibi de olmuyo yeniden bi konular fazlasıyla yoruyo insanı kabuk bağlamış yara kanamaya başlıyor.
bylazim
@anonimbayan bu çok ayrı piyasadaki 2 günde olan seni seviyorum asık oldum lardan değildi ilk defa aşık oldum ilk defa birini sevdim ..kizlar bunu nasıl yapiyo diye bisey yok.. gerçekten onun birşey yapmasına gerek kalmamıştı.
gozlerine aşık oldum ben..
onun ellerine aşık oldum..
saclarina asık oldum..
yanı bu senin istemenle yada senin bise yapmanla olacak bise değil. hissetmek lazım dudaklardan dökülen kelimeler kalp ve yüreğinden bağımsız oluşuyorsa ben ona aşk demem.