morcivertt
sizlerle paylaşmak istiyorum derdim derun biraz yaklasik2 yillik bir iliskim var ama okulda biri varki gordugumde heyecanlaniyorum erkek arkadasimi cok seviyorum cok kiymetli asla vazgecemem ondan fakat sanki bazi duygularimizi cok kaybetmişiz heyecan gibi mesela ona hep sadik kaldim aksinu zaten yapamam sadece kendimi duzeltmek istiyorum bu dusunceler kafamda dolandigi icin bile kendimi suclu hissediyorum yargilamayin lutfen yardim istiyorum sizce ne yapmaliyim? (anlamsiz cumleler kurmus olabilirim sory)

Yorumlar

zeyna
ona hep sadık kaldım demişsin, ama başka bir erkeği görünce heyecanlanarak nasıl oluyor ki bu? gözün ondan başkasına kör değilse sadakatten nasıl bahsedebiliriz ki.. yardım konusuna gelince de aynı durumda onun ne yapmasını isterdin, başka kızları gördüğünde heyecanlanmasına engel olamayıp bir yandan da seninle olan ilişkisini sürdürmesini mi? buna karar ver önce, bence.
yuzyuzeykenkonusuruz
senin bence biraz kafan karışık sevgilinle aran pek iyi değilse aklına acaba o olmasa hayatım nasıl olurdu başkası olsa daha mutlu olurmuydum gibi düşünceler geliyodur ama sevgin eğer gerçekse sevgilini seviyosan 2 yillik bi emek var ortada sakın bi anda başkası için ilişkini bitirme derim ben
bylazim
@morcivet başka birini gordugunde heyecanliyosan erkek arkdsna olan sevgiden şüphe et bence yanlış anlama ama bu olamaz gerçekten seviyosan bu olamaz.
anonim
takma kafana bu kadar illaki olacak böyle şeyler olacaktı daha sıkı saril sevdiğine sevgini guclendir ayrıca merak etme erkek arkadasinda şimdi senden taş olmasında at gibi bi kız gorse oda heyecanladiyodur emin ol :)
anonim
sen elindekini birakma. bu dusuncelerin olmasi gayet normal heycan kalmadi diyosun. bence vizelerden sonra sevgiline kos atla kucagina ve onu sev. aklindakini etkisiz yapsin ;))
rosso
edep aklın suretidir.. hayırlı işler
kirlibeyazkedi
sevgilin uzakta olduğu için yaşadığın bir durum bu bence. gerçi benim de sevgilim uzakta ama çok şükür böyle ikilemlerim olmuyor. uzun zamandır görmüyorsun herhalde onu.

şimdi birine ilgi duydun görünce heyecanlanıyorsun diye iki yıllık ilişki bulandırılmaz , sevgilinle daha çok ilgilen bence.
morcivertt
sabah arayıp gunaydin seni cok seviyorum dedim ve kafa karisikligimi bir kenara attim cunku durup geriye bir baktigimda her anımda yanimda olan biri vardi sizlerede tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin
kimimben
sory değil sorry. bunu yazmak için geldim , gidiyorum.