qozluklubiri
okulda bahçede sahile nazır mekanına geçmiş kendimi dinlerken karşıma geçtin bir sigara yaktın ve beni kestin soğan bitti ve karşılıklı bakışmaya rın ardından bir sigara daha...
acaba bunun bir anlamı varmıydi güzel kız.
sonra iki olta atalım derken rakamı bir döndüm karanlığa karışmıssin. .
uzaktan bakma yanıma gel.
benden beklersen emin ol daha çok beklersin. maalesef bu duruma alışkın değilim. ben gelemem. huyum böyle...!!!

Yorumlar

kirlibeyazkedi
hiç kız gelir mi ? erkek kolay kavuştuğu kıza derin aşk besler mi? bu işler böyle işler mi? aklında şüphe yer edinmez mi? alper tunga öldü mü? issız ajun kaldu mu? falan filan.
iyimibilinmez
gerçekten bu taktik erkekleri yolundan ediyor @kirlibeyazkedi kolay kavuşma falan
qozluklubiri
bende böyle 😎😎😎
qozluklubiri
ayağına gittiğimde atarlanacaksa ki bunu bilemem yerin dibine gir daha iyi. o egosu veya o tribi ben kaldıramam bana göre bişey deyil.
kirlibeyazkedi
@iyimibilinmez erkekler kolay elde edince kız düzgün biri olsa bile kıza psikolojik olarak basit kız gözüyle bakıyorlar ve bu algı yüzünden ilişki sağlamlaşamadan bitiyor.
kirlibeyazkedi
atarlanmayacak ama kibarca reddedecek. bir kere reddelince pes eden erkekten sevgili/eş olmaz mantığındayım @qozluklubiri.
qozluklubiri
belki benim huyum değil ama beğendiğim kız eğer beğenmiş ise beni yokuş yapmanın ne anlamı var zaten ben yanına görmekle herseyi göze almış sayılır ve olumsuz cvp almış olsam daha ısrar edemem akıl var mantık var yok denilmiş bİ kere. . zorla güzellik olmaz ki..
kirlibeyazkedi
hemen kabul etse sana hevesli kız imajı vermiş olacak efendi biri olsa bile . benim görüşüm de bu @gozluklubiri
qozluklubiri
naz yapacam derken güzel fırsatlar kaçabilir. ..