mavimtirak
bir insan kpss var diye sevgilisinden ayrilir mi? bu sene kpss var benle ilgileniyosun ona calismiyosun sinav gecene kadar ayrildik. nedir bu simdi? İyilik yaptigini sanarak bana daha buyuk bi kotuluk yapti aslinda ama anlamiyo ki.

Yorumlar

Barışçıl
İlgilenmekten kasıt nedir acaba? seven insan sevdiği için bir beş dakika yaratır zaten. ne bu güvensizlik. günde bir beş dakika telefon görüşmesi ya da mesajlaşma, 2 haftada bir de yüzyüze kısa bir görüşme yetecektir zaten. benimle ilgilenmiyorsun öyle mi! peluş ayı mısın sen, sürekli alıp oynayacağım seninle! ne tuhaf insanlar var! seven insan böyle şeyler düşünmez, aklına dahi bile gelmez çünkü böyle şeyler. o, sadece sevdiğini bilir ve hisseder. hisleriyle hareket eder seven insan. İlişkide söz sahibi olan yürekler olduktan sonra o ilişkiye birşey olmaz.
mavimtirak
İlgilenmemek degil sorun aksine onla cok ilgilenip dersleri ihnal ettigim icin bu davranisi. bir de iki haftada bir gorusmemizinde imkani yok aramizda uzak bi mesafe var farkli illerdeyiz
ejderiyaci
o bazı şeyleri bahane etmiş.sen sınavına çalış ben eğleneyim eğer aradığımı bulamazsam sana dönerim gibi bir şey yapmaya çalışmış.
artemis
benim de eski sevgilim sınava çalışıcam bahanesiyle beni terketti ve aşırı salak bi bölüm kazandı.İlahi adalet