kirlibeyazkedi
eve saat 10 a doğru geldiğim için erkek arkadaşım ile konuşmuyoruz. dokuz gibi aradı dışarıda olduğumu duyunca köpürdü çok sert kavga ettik eve gidene kadar telefon açık duracak ve 5 dakikada evde olacaksın dedi. ben de kapattım telefonu. şimdi açmıyor. bir de kızlara trip yapıyor dersiniz. bence erkeklerden ala trip atan yok!

Yorumlar

kimimben
açık konuşayım bu hareketi bana yapsan ya ayrılırdım ya soğurdum ya da aynısını sana yapardım. benim için ilişki 2 bedende olmasına rağmen tek kalpte birleşip tek bedende yaşanır. ondan her şey tam düzende olmalı . bence çocuk haklı sinirin geçince hak vereceksin.
Gerekovic
saat biraz geç olunca ve haberi yoksa merak etmiştir seni.. kapatmasan iyiymiş. ama o kadar da bağırmasa olurmuş.. umarım hallolur
seyyah
oyle demeyin ya korkuyo insan napsin ben de huzursuz olurum heralde tartisma haline gelmemeli tabii ama anlayisli davranmak gerek yine de sakin kalmaya calisin
kirlibeyazkedi
haklı falan değil. haberi vardı sadece bu kadar uzayacağını bilmiyordu. ya hava kararmadan evde ol ne hava 16.30 da kararıyor.
insan bu kadar basit bir şey için ayrılır mı @kimimben? arıyorum mesaj atıyorum hâlâ açmıyor.
kirlibeyazkedi
İnşallah hallolur @oas. bi de doğum günü böyle bir günde bu kavga çok üzdü.
kirlibeyazkedi
@seyyah normalde çok kibar olduğu halde kaba kaba eve git lan şeklinde bir tepkiye dayanamayıp kapattım. üstelik arkadaşlarım da yanımda rezil oluyorum diye düşündüm.
bu_hesap_silinmistir
yani belki haber vermedin diye falan kızdıysa olabilir insan merak edebiliyo sonuçta
bu_hesap_silinmistir
pardon senin yorumunu görmeden yazdım haberi varsa abartmış
Gerekovic
açmaz. şu an sinirin tavanını yaşıyordur o. sözünü dinlemedin çünkü. İkinizin de sakinleşmeye ihtiyacı var. sinirlisiniz ve bu hoş bir konuşma geçirmenize yarar sağlamaz.. onunla bu saat konusunu sakin bir zamanınızda konuşabilirsiniz. endişe duyması normal senin için. adam seviyordur. ama bu kadar da büyütmemek lazım tabi bu konuyu..
gozlerlensmi
e niye kapatıyon telefonu haklı çocuk
poseydon
tepkisi biraz fazla olmuş gibi geldi bana. İlişkilerde insanlar birbirini kısıtlamamalı. en azından belli bir seviyeye kadar.
lacivert
:o bana hava kararınca evde ol 5 dk ya eve git falan dese telefonları açmayan ben olurdum sanırım. ne zaman ne yapacağım bana kalmış bir şeydir ve sanırım bu yüzden hep yalnız olacağım.ama sen bana bakma tabi ben bu konularda fazla katıyım sanırım bu tamamen onun ve senin yapına bağlı. yani aşırı korumacıysa demek...
anonim
bence seni bu kadar düşünüp üstüne düşen, seni korumaya çalışan bi insana sahip olduğun için mutlu olmalısın. telefonu yüzüne kapatman yanlış olmuş. üzgünüm ama arkadaşın haklı gibi duruyo bu konuda. senin yerinde olmak isteyen çok insan var. böyle küçük şeylere şikayet edeceğine tadını çıkarmalısın. en azından ben böyle düşünüyorum. aranızdaki sorunun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle
hemsire
trip atan erkeğe oje de yakışır bence ...
rosso
nr demişler çiftlerden biri ateşken diğeri şu olmalıdır
rosso
su o su şu olsa duramazsin
kirlibeyazkedi
@gozlerlensmi çünkü o kadar çok bağırıyordu ki arkadaşlarıma rezil oluyordum ben de kapattım.

@mjollnir haberi vardı canım ama dengesizlik.

@oas ben de sinirli idim ama geçti şu an pişmanlık duyuyorum.
kirlibeyazkedi
@poseydon böyle durumlarda kendini kaybediyor onu tanıyamıyorum başka biri oluyor.
kirlibeyazkedi
teşekkürler rosso da su olduğu belli yangına körükle gidiyor hep.
kirlibeyazkedi
@hemsire kızgın da olsam sevgilime gitsin oje sürsün diyemem :(
kirlibeyazkedi
@lacivert ben de öyle idim yaklaşık üç yıldır da hiç kimseyi almadım hayatıma belki en önemli sebep özgürlük idi. ben de çok dikbaşlı idim lakin aşık oldum yaslamak için kafamı omzuna başımı eğdim , özgürlüğümü törpüledim.
kirlibeyazkedi
çok güzel dileklerin için teşekkür ederim anonim bayan allah sana bin kat güzellerini nasip etsin. kıskanılmak güzel ama fazlası yıpratıyor. İnşallah hallolur hâlen bir gelişme yok.
Gerekovic
kirlibeyaz ben de senin gibiydim ama sevince özgürlüğe düşkünlük pek olmuyor. karşındakinin de anlayışlı olması lazım tabi. 16.30da hava kararırken böyle demesi pek olmaz. umarım halledeceksiniz. senin sinirin geçti de onunki geçti mi bakalım.. o da hatasını anlayacaktır..
kirlibeyazkedi
oas daha geçmemiş demek ki neyse her şey olacağına varır.
lacivert
sanmıyorum biriine o kadar aşık olabileceğimi. aşk ne ki zaten. aman aman neyse ben hiç girmeyeyim bu konulara. büyük konuştuğum ne varsa geldi başıma. :d ben mutluluklar dileyip köşeme çekiliyorum :d
lanarnanta
yorumlari okuyamadim ama insallah surunursun ayrilir bidaha barismaz senle.hayatainin sonuna kadar da mutlu olama.o cocuk kesin daha iyilerini hakediyodur.
kirlibeyazkedi
teşekkürler lanarnanta her görüşe saygım sonsuz. allah gönlüne göre versin kim için ne dilersen iki katı senle olsun güzel kalpli arkadaşım.
kirlibeyazkedi
teşekkürler lacivert ama bu gidişle ben de tekrar yalnız kalacağım. aşk diye bir şey yok karşılıklı güven ve mantık var diyordum lakin heyecan da oluyormuş meğer .
lacivert
yok yok neden yalnız kalasın sen yanlış bir şey yapmadın. yani bana göre. dışarı çıkman gerekiyordu y ada çıkmak istedin ki çıktın bunda ne var. bence güzelce izah edince anlayacaktır. ben bu kadar anlayışı bile gösteremeyebilirdim ama işin içine aşk dedikleri şey girince bilemiyorum. umarım her şey düzelir
kirlibeyazkedi
teşekkür ederim yorumların için hayırlısı olsun :) iyi geceler @lacivert
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
olacağına varır yok tanıyamıyorum. yahu çocuk korkmuş olamaz mı? belki sinirlenmesi seni daha çok sevdiğinin işareti. sana bi bağırdı diye hemen vazgeçecek isen aşık falan değil sadece alışkanlığı olan birisin
kirlibeyazkedi
@gayriresmidoc hayır vazgeçen ben değilim ki o hatta şu an ağlıyor telefon başında nöbet tutuyorum. telefonu bir saatten uzun süredir meşgul. hem de bu saatte. aman zaten tıpçının neyine gezmek sevgili falan elimize yüzümüze bulaştırdık işte.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
yahu niye öyle diyorsun tıpçının neyine imiş. valla tıpçı daha güzel sever. cıvıtmayı sevmez. ders dediği zaman ders gezme dediği zaman gezme ayrıca dönem 2 de bu kadar asosyalim olma isteği iyi değil. :)
kirlibeyazkedi
haklısın gayriresmidoc.
anonim
yengeç burcumu ayni ben :)
kirlibeyazkedi
hayır akrep burcu yükseleni de akrep. duble akrep ,anonim bay.