kirlibeyazkedi
size kısa bir dramımı anlatayım: vize haftası videosunu izledim ve o mekanların hiçbirini görmedim okulda yaşam dediğiniz yer herhalde orası. neyse ben yaşamıyorum. dip not olarak okulda da üçüncü yılım.

Yorumlar

hipokratinyegeni
ahaha tıpçı nın dramı :d
Gerekovic
ben ne edeyim? benim gördüğüm tek sey o kampüsteki hastane. ben de görmedim o videodaki mekanlari:( olsundu, bizim de ineklerimiz vardi..
kirlibeyazkedi
sen veterinerlik mi okuyorsun oas? inekler nerede?
Gerekovic
hukuk okuyorum. sayisaldim ama saglikla ilgili bir sey istemedim :) hukuk merkez kampüste degil :/ inekler bizim oranin dogal tabiatinda:)
kirlibeyazkedi
hukuk çarşambada biliyorum. yazık ya sen gidip hukuk kazan sonra böyle yere koysunlar. bence okul büyük yer bulunurdu sırf ilçe gelişsin diye sizi heba etmişler :(
Gerekovic
aynen öyle. yanlis bilmiyorsam kaymakamimiz avukat. ya da belediye baskanimiz. hal öyle olunca direkt almis fakulteyi, rektör de uvey evlatmisiz gibi aninda vermis. bir de yanina yeni fakulteler yapiyorlar. sonumuz ne olacak bakalim. tercihleri yaparken hic arastirmamistim. buradi geldigi icin de üzülmedim. ilce dogru ama keske insanlari iyi olsaydi :/ geneli berbat..
kirlibeyazkedi
allah kolaylık versin , mühim olan arkadaşlar onlar iyi olsun da gerisi zevkli geçer. tabi halkla da insan ister istemez iletişim halinde oluyor. aslında ilçede olduğunu duyup yazmayan da oluyor gelince duyan da :)
Gerekovic
ben kayda geldigimde fark ettim. ilgisizdim tercihlerime. teyzeme sadece hukuk istiyorum dedim. hocayla yaptilar. hemsirelik yazmaya kalktilar. onu engelledim sadece :d geldim ve gitmeye de hic cabalamadim. ben karadeniz bolgesini istiyordum. ve geldim. yeter bana. arkadaslarim da iyi cok şükür. arada da samsun'a gidiyorum. e yeter zaten :) cikip dolanıyorum da. kim ne derse desin. umurumda olmuyor insanlarindan. ama baska insanlara davranislarina sinir oluyorum :)
kirlibeyazkedi
samsun merkez kampuste okuyan çoğu insandan daha güzel şartların varmış daha ne olsun :) inşallah hep böyle güzel devam eder. onları da sen değiştiremezsin artık öyle alışmışlar naparsın. bana da ilk senemde çarşambalılara bulaşma dediler. ama okuldakiler gayet iyi insanlar ben de anlamadım :)
Gerekovic
sitede de var bir iki carsambali ve iyiler gayette :d
kirlibeyazkedi
bana yarası olan biri yorum yapmış demek ki :)
kirlibeyazkedi
çarşamba hakkında uyaran arkadaşı diyorum bu siteden biri değildi :)
Gerekovic
e uyarmasi mantikli. ben de uyariyorum milleti. yaptiklarimi yapmasinlar, dediklerimi yapsinlar hesabi :)