ultraslan
blue, geçen bi yazında benden bahsetmissin aktif değil falan filan diye yeni denk geldim hem de nasıl denk geldim bi bilsen. rüyamda senle tanışıyor idik. sen yanıma gelip blue benim diyordun. uyandım uyanır uyanmaz acaba blue ne alemde diye arama motoruna yazdım senin benim hakkında yazdığın yazıya denk geldim. tesadüf dedikleri olsa gerek. lafı çok uzattim yine. ben iyiyim buralardayim. fazla yazmiyorum artık. okuyucuyum bu aralar. umarım sende iyisindir. kendine iyi bak. ;)

Yorumlar

blue
saat şuan 09.06 kantinde sıkılmış bir şekilde otururken yazına denk geldim ve yüzümü hafif bir gülümseme aldı gune boyle başlamak iyi olsa gerek, rüyalarına girecek kadar sende merak uyandirabildiysem mutluluk duyarim :) hoş bir tesadüf olmuş diyelim iyi olmana sevindim, malum sınav haftası bende iyi olmaya çalışıyorum, ara sıra göster kendini unutturma, sende kendine iyi bak tekrar konuşalım bi aralar, sevgilerleee :))
ultraslan
yüzünü gülümsetmek güzel bir his. rüyalar tersine çıkarmış derler ama umarım bu tersine çıkmaz. şu sınavlar bitsin bi muhabbet edelim. sende kendine iyi bak blue elbet gorusuruz ;)
blue
hatırlanmak güzel şey ultram da aslanım, elbet bir gün :d