kirlibeyazkedi
fikir almak için bir erkek arkadaşımla konuştum. olaya bir de erkek gözüyle yorum kazandırmak istedim çünkü kendi perspektifim beni tatmin etmiyor , sorularıma cevap olamıyor, daha da deliriyordum.'' bir erkek neden sessizce terk eder?'' burada da yorum getiren arkadaşlar oldu yeni manita bulmuştur, uğraşmak istememiştir gibi. evet doğruymuş. çoğu ayrılmak isteyen erkekte durum şöyle işliyormuş : bitirmeyi kafaya koydukları zaman önce uzaklaştırmaya çalışıyorlarmış, baktı ki karşı taraf anlamıyor sert tutum sergilemeye başlıyor, kıza agresif davranıyorlarmış, bağırıyor, kısıtlıyor bunaltmaya çalışıyorlarmış. baktı ki kız hala anlamıyor sessizliğe çekilip aramaları reddetme hep bin türlü bahane üretme mesajlara cevap vermeme oluyormuş. sonra da çekip gidiyorlarmış aslında birden değilmiş gitmeler hesap kitap işiymiş.. benim anlam kazandıramadığım değişimlerin sebebi buymuş. ben de ne safmışım. senin işlerin arttı bak eskisi kadar arayamıyorsun hayırlı kazançların olsun diyordum. eskiden arkadaşlarına ayıp oluyor onlar varken konuşmayalım istersen derken bile konuşan adamın arkadaşlar var açamam deyişine bile anlam verememişim. ah garibim o değil de ben onu terk edeyim diye son konuşmada saat 9 da dışarıda olmama kızmıştı bir de . ayrılık için elime koz geçti diye sevinmiştin değil mi o gece. seni bu kadar yorduğum için kusura bakmayacaksın artık. biliyor musun neden anlamadı idim ben anlamak istemeyecek kadar aşık olmuştum. aşıkken insan kör, sağır. ne duymak ne görmek istemedim. ayrıca arkadaşım cevapsızlığını yeni biri olduğuna ve ayrıca belki seni de elde tutup canı sıkılırsa dönmek için cevapsız bırakmış olabilir de dedi. eğer öyle bir şey varsa dönme umudun için sevinecek kadar da acizim. ama geçecek tabi ki. bu olay beni o kadar sarstı ki hafta sonu ailem geliyor , iki saat kalıp dönmek için altı saat yol gelecekler. bana bu kadar değer veren bir ailem var çok şükür bana değer vermeyen bir elin oğlu için bu kadar üzüldüğüm yeter! bu sana son yazı , bu sana son ölüm , ölüm bile belki sana az.

Yorumlar

kimimben
üzmeyin kedileri. bir de kirli beyazmış. aynen yapıyoruz böyle şeyler maalesef. ama hakedene yapıyorum ben durduk yere soğuduğumdan değil zorla soğutana yapıyorum . yalnız dönme ihtimali her zaman var. çünkü aradığını bulamazsa kaybettiği elinde olana dönerler genelde. sanada reddedip gülmek düşer sakın barışıp kendini oyuncak etme. şu saatten sonra o ilişkiden bir yol olmaz sadece kullanılırsın . ayrıca bir pislikten kurtulduğun için tebrikler hayırlı olsun 😉 birde o pisliğe hak vermiştim dışarda olmana kızdığı için sebebi belli oldu demek 😏
lanarnanta
cok ikiyuzlusun la kanka sen.allah kafana gore versin.baya saglam kafaymis vxxvbbznbxbxbxbxbxb
Gerekovic
dönme ihtimaliyle mutlu olabilirsin ama döndüğünde seni sadece kullanacak.. kullandırma canım kendini. bu kendine olan saygını yitirmene sebep olur. yapma. ailen gelecekmis ne güzel:) sen de hayatina bakacaksin bir müddet sonra..
poseydon
ben dediydim. bunu yazmadan duramadim. ☺kusura bakma. kurtulmussun iste şükret.
kirlibeyazkedi
@kimimben tamam da böyle şeyler baştan konuşulur ki yani ben ilişkinin başında saat 23.00 da eve gelecek olsam ya gelip kendi alırdı ya baban alsın der mutlaka yol bulurdu kavga etmezdi. kaldı ki sadece kız arkadaşlarımla sinema/tiyatro için o kadar geç kalabiliyorum sadece bunu biliyordu. o gün de yeşilyurda sinemaya gittim zaten biliyordu hep bahane. evet hak edene yapıyorsunuzdur dogrudur ben de hak etmiştim onu pek mutlu edemedim bir derdin var mı diye sormadım o da anlatmadı zaten.
@lanarnanta kanka senle muhattap olmak istemiyorum ban ban ban :) bir daha bana bu konuyu açma. daha yeni ayrıldın vicdansız falan.
lanarnanta
cok yanlis yoldasin matamazel.ama istenmiyosam giderim.yavastan buralari terk ediyirum.son bir iki dokunus kaldi haydi allahaamanet
kirlibeyazkedi
@oas haklısın zaten gece 4 lere kadar çevrimiçi oluyordu yeni biri yoktu da neydi. kapatacağım bu konuyu. onun sessizliğinde kendim konuşarak sebep aradım artık buldum kendimce giderimi de yapayım "silgiler silerken de silinirler . " :)
@poseydon evet haklı çıktın :) evet çok şükür daha başı sayılırdı iyi oldu .
kimimben
saçmalama ya . şimdi de sırf seviyor diye ilgilenmedim falan diye kendini suçluyor. emin ol ilgi odağın olsa sıkılacak olan gene sıkılırdı . en azından az uğraştım de teselli et kendini. bu arada yalnızlar kampına hoşgeldin aramıza alalım seni de. birde siteye üye olurken sevgilisi olup sonradan ayrılınca siteye itiraf eden ekip arasınada hoşgeldin . sayımız oldukça fazla 😃
kirlibeyazkedi
kimimben o ekipte sen de mi varsın?. ben buraya sevgilim benle konuşmayı azalttığı için vakit geçirmek için üye oldu idim ondan önce de okuyor ama yazmıyordum. burası kafamı dağıtmak için bana çok iyi geldi.

lanarnanta beni allah'a emanet ettiğine göre ölmeden tekrar görmek istiyorsun canımsın asdaddfggf
anonim
ölüm bile az sana demek.. olay overrated sadece şu an. ben bir kadın olarak da aynı şeyleri yapabiliyorum bazen ilişkimin bitmesine yakın, pek çoğumuz yapıyor bunu kadın/erkek demeye bile gerek yok aslında. evet üzülünecek bir durum ama ölümü yakıştırmak bi insana çok canice, çok çirkince
kirlibeyazkedi
ananim bayan saygı duyuyorum. benim için ölse bu kadar üzülürdüm, öldürüp içime gömdüklerimden eyledim. sen öyle yapmazsın sana göre uygun değilse. orada olayın benim için büyüklüğünü ifade etmek için o kelimeyi kullandım.
Gerekovic
iste bu beyazkedi:)) insallah en kisa zamanda kafandan siler atarsin :)
kirlibeyazkedi
@oas silemedim bugün gene mesaj attım galiba hiç başarılı olamıycam :( lanarnantanın bedduası üstüme yağıyor
lanarnanta
ben çok iyi bi insanım ama seni hiç sevmedim sen de beni hiç sevmediysen gel gardeş olalım
Gerekovic
basarili olacaksin da kendini tutsan biraz fena olmaz hani..
kirlibeyazkedi
ben seni sevdim beni güldürüyorsun sen beni sevmesen de olur :) sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevecek diye bir şey yok .

kirlibeyazkedi
tutamıyorum ya neden böyle oldum bilmiyorum telefonu çekmeceye bile kitledim nafile :(
lanarnanta
seni güldürmek acını hafifletmek için burdayım falan diyomuşum daha :dddd sen yanlıs yaptın kızım sürüneceksiiin...benim sevgilim telefonu kapatıp aksam dısarda gezecek...ayrılmam asla öldürürüm veya sakat bırakıım.
kirlibeyazkedi
senin sevgilin de mi oluyor bu psikopatlıkla :)
lanarnanta
az az laflara bak bbbcbnnj