kirlibeyazkedi
demin şarkı söyleyip video çektim ( sesim güzeldir yani dinletir kendini. ) sonra videoyu ona yolladım. belki görünce duyunca değişir dedim. bir umut besledim. geceleri hep bitti artık havalarında uçup sabah olunca yere çakılıyorum. ne zaman geçecek bu durum ne zaman? videoyu gördü. videodan sonra hep çevrimiçi idi. belki yeni sevgilisine attı ve güldüler.

Yorumlar

kimimben
kendini küçük düşürmesen artık diyorum ? şu saatten sonra sana dönse bile ya oynamak için ya da acıdığından döner .
dislananmuhendis
en kötüyü düşünme de bu ne cesaret 😄
Parasetamol
bir göz yaşı olup süzülürsün ...karar ver ve bitti de.ya da sor yüzüne vura vura bitti mi diye.bittiyse eger kapat o defteri. sonra soguk su vur yüzüne ayıl.ayılmam diyorsan hep balçıga batmışcasına bocalan.bu hep böyle...
ejderiyaci
sen ona hala bu kadar iyi yaklaşarak bir yanlış yapma.bırak umursamıyorsa kendi bilir.sevgilisi falan dedin eğer gerçekten sevgilisi varsa hiç yapma böyle şeyler bence.
kirlibeyazkedi
benden pazartesi ayrıldı ejderiyaci yani sevgilisi varsa ben aldatıldım . İlişki başladığında 7/24 benle idi benle olmadığında da mesaj atar arardı. yoksa durduk yere sevgilisi olan bir erkeğe yazacak kadar delirmedim. beni onlar delirtti!!!
kirlibeyazkedi
parasetamol iyi diyorsun doğru diyorsun da bak nickin ağrı kesici bana da bir acı kesici yazmak gerek. geçmiyor ki ! intravenous verilse bile tam etki etmiyor denediğim hiçbir çözüm.
kirlibeyazkedi
bilmiyorum ya dislananmuhendis artık her şeyi gözden çıkardım. en dipte isen daha fazla rezil olamıyorsun ben en dipteyim artık. yüzüm de gururum da kalmadı.
kirlibeyazkedi
kimimben dönsün ben terk edeyim ya kendime inanamıyorum. dönse terk edemem en iyisi dönmemesi. sınav var yarın uyuyamıyorum onun son görülmesi çıkacak sınavda sanki.
kimimben
bir şey olmaz geçer. bunlar ayrılığın kaybeden tarafının klasik 1 haftasına dahil olan şeyler takma.😃
dislananmuhendis
kaybedecek biseyin yok biliyorum o yüzden böyle ama artık kabullen alışmaya bak senin icin daha iyi olcak
kirlibeyazkedi
kimimben pazartesi günü bir hafta dolacak yani yarın o zaman geçecek mu bu halim.
kimimben
benim geçerdi senin uzar mı bilemem 😃 ama sen hala böyle peşinde koşarsan aylar surer çok yıpranırsın
kirlibeyazkedi
haklısın dislananmuhendis bu arada bugün hava mutsuz olmak için fazla güzel :) ya hava çok iyi
Parasetamol
önce kortikosteroit al ve damarlarında dolanan geçmiş aşkını savunan mekanizmaları baskıla.sonra malum arkadaşa spesifik antibiyotik al.sana bide laktatlı ringer yazalım kendini toparla.acı kesici preparatları bulursan haber ver... eger uzun bir ilişki yaşadı isen bu sagaltım çok işine yaramayabilir.bana sorarsan uzun ilişki sonrası durum şu ; vazgecersin ama unutamazsın arada bi aklına eser.uzun ilişki degilse kolay olur.grip gibi..psödoefedrin hcl +parasetamol...
dislananmuhendis
çık bi nefes al yürü sahilde müzik dinle iki saatini ayır sonra derse donersin iyi de gelir sana 😊
kirlibeyazkedi
tıbbi destek için parasetamola ruha destek için dislananmuhendise teşekkür ederim.