anonim
gelen mesajı tekrar tekrar okudu kadın. " senin için geliyorum bunu iyi bil" her okuyuşunda aptal bir gülümseme oluyordu yüzünde. ama engel olamıyordu kendine .. sonra bir süre adamın ne düşündüğüne dair fikirler üretti kendince. daha sonra ise umutlanmamak adına susturdu düşüncelerini. telefonu çaldı. adam arıyordu. inmişti demek, gelmişti.. bir heyecanla açtı telefonu ve doldu kulaklarına adamın sesi.. "ben geldim "
onca yıl aradan sonra buluştular adam ve kadın. kadın ürkek heyecanlı.. havanın karanlık olmasına seviniyordu. çünkü yanaklarının kızarıklığını saklayabiliyordu gece. adam kendinden emin ve bilinçli. daha kararlı atıyordu adımlarını daha yavaş davranıyordu hisselerini gizlemek adına.. sonra oturup konuştular uzun uzun.. genelde adam anlatıyor kadın dinliyordu. engel olamıyor kendine adamın anlattıklarından çok gözlerine odaklanıyordu. öyle güzel bakıyordu ki o gözler, sonsuza dek hapsolmak istediğini düşünüyordu kadın. bugün bu an hiç bitmesin adam hep böyle güzel baksın istiyordu.
kadın adamın ne düşündüğünden emin olmasa da bir şeyi çok iyi biliyordu. ve kendi kendine itiraf edebilmişti .."ben o adamdan hoşlanıyorum"

Yorumlar

dislananmuhendis
bu kadar tasvirden sonra hoslanmak hafif kalmış