kirlibeyazkedi
arkadaşlar ondan mesaj geldi sonunda "yahu sen ne istiyorsun" yazmış. ben de sevgilim değil misin ayrıldık demedin ki, yazıp yolladım. cevap yok! sonunda rahatladım.

Yorumlar

dislananmuhendis
odin haklısın evet ama mantıklı dusunemeyecek kadar seviyo ağzından ayrıldık demeseni duyması lazım
kirlibeyazkedi
tek mesaj almaktı amacım ondan odin artık mesaj da atmam hiçbir yerde de karşısına çıkmam kendi isteğim doğrultusunda. yüreğim rahatladı.
@dislananmuhendis cevap vermesine gerek yok canım vermeyecek ben de sildim numarasını. sadece a yazsa bile yeterdi. günlerdir buna uğraştım.
poseydon
sen hala orda mi kaldın. birazcık ileriye bakın. bu nedir ya
kirlibeyazkedi
evet orada kaldım. sonunda içim rahatladı.
kirlibeyazkedi
yok dislananmuhendis sadece bana cevap vermesi yetti. aslında buna mecbur bırakıp onu huzursuz ettiğim için mutlu oldum. önce yıldız tilbe sen de sev ama sevilme açtım dinledim. ama şimdi diyorum ki onun mutlu olup olmaması benim düşüncem ile olmaz. bir insanın mutlu olup olmayacağı hakkında başka hiçbir insan yorum yapamaz. o yüzden allah herkese hak ettiği hayatı versin. amin. ondan cevap aldığım için onu artık yormayacağım. hep bitirdim dediysem de bir cevap bekleyip delirdim oysa şimdi iyiyim. ağladım ama geçti şu an yüreğimde bir boşluk hissediyorum. oradaki bir taş ezildi un ufak oldu sonrada kanatları çıktı uçtu .
lanarnanta
birinin pesinden bu kadar kosucak kadar seviyorsun ya helal olsun.allah klavyene atesler salsin daha yazma xnndndj
kirlibeyazkedi
@lanarnanta iyi bir şey mi dedin sen :)

@dislananmuhendis desteklerin ve yorumların için bu süreçte çok teşekkür ederim :) erkekler gibi eleştirmek yerine hak verdin tavsiye verdin :) daha mesaj yok . onu da artık yormayayım kendimi de.
dislananmuhendis
İyi olmuş mantilkisin bilinclisin cidden sevindim bak suan 😊
dislananmuhendis
biz birbirimizi anlamazsak kim anlar ki hadi iyi geceler
kirlibeyazkedi
İyi geceler ve çok teşekkürler :)