ultraslan
oda arkadaşım bir haftadır sevgilisine neden bana çiçek almıyorsun diye diye sonunda çocuğa buket aldırttı. kadının gücü dedikleri bu olsa gerek. :) oda yine buram buram çiçek kokuyor. ne yapayım ya işte bende vizelere çalışıyorum öyle yani değisen yok. bu arada papatyaları çok severim bee.

Yorumlar

Gerekovic
a işte bak ben onu sevmiyorum. çocuk içinden gelerek alsa daha iyiymiş. zorlayınca hoş gelmiyor bana.. vizeler ah vizeler.. kolay gelsin. papatyalar çok tatlı :)
lacivert
onu sevmiyorum diyince papatyaları sandım 😳 papatyalar 💙💙 bence de oas haklı bence kendisi düşünmeli ve hatta mümkünse ben alma diyeyim ama o alsın :d 😂
ultraslan
İçinden gelmeyince işte zorla yaptırıyor bizimki :) vizeler vizeleer. ah papatyalar ahh.. :)
ultraslan
ya lacivert almayınca ne yapsın şimdi de elinde kokluyor buketi aşk işte :)
Gerekovic
lacivert işte alma diyince hiç almıyorlar :d valla bana çiçek fark etmiyor. olsa da olur olmasa da olur o çiçek.. :d İşte ultraslan o kızın içine nasıl sindi anlamadım ben :) vizeler de elet bir gün bitecek. hayat kısa, vizeler birden bire geçiyor üstlerden :)
lacivert
öyle mi oluyormuş oas :d neyse o zaman ben kibarlık etmeyeyim hiç. :d tavsiyen için teşekkür ederim umarım bir gün uygularım 😂
blue
sanada hediyeyi dursun başgan verdi işte ultaslanım, mustafa denizli'yi ultaslan iyi bilir! :d
Gerekovic
blue niye kızın damarına basıyorsun bro? adamın soyadı benim memleketimin ismi ama sanırsam bizim takımın teknik direktörü oldu o :d lacivert illa çiçek alsın diyorsan, alttan alttan mesaj ver. İlla aldırmaya çalışma. ya gerçi mesaja da gerek yok bence. onun içinden geliyorsa alır işte. ne çiçekmiş ya :d
blue
yok be neden damarına basayım o anlar beni :d kızdıracak ne dedim ben şimdi mustafa denizli kötü bir hoca değil kanımca hayırlısı olsun hakkınızda :))
lacivert
aynen aynen ben de öyle diyorum işte içinden geliyorsa yani ben de illa olsun demem ama alma diyince almıyorlarsa alma da demeyeyim 😂:d (bu arada kimden bahsettiğimi ben bile bilmiyorum)
Gerekovic
kötü demedim ki :) kız özbeke kızıyordu. ben takip etmiyorum zaten blue :d lacivert şimdi ben böyle dedim diye sen alma demezsen ve o yine de almazsa ben çok üzülürüm :/ (gelecekteki alma diyeceğin kişi işte :d)
ultraslan
@Blue obkonuda nasıl mutluyum anlatamam :d
lacivert
aalma demememe rağmen içinden gelip bana çiçek almıyorsa o onun öküzlüğü sen üzülme :d 😂
Gerekovic
olmayan adamı da öküz yaptık ya daha ne diyelim :d :d
blue
biz arkadaşlarımıza hayırlı olsun kardeşim demeye devam gibi, herşey olacağına varır sıkıntı yapmayın :d
lacivert
hahah :d biraz öyle oldu oas :d @blue herşey değil her şey. (evet şuan tek sıkıntım bu :d 😂)
Gerekovic
yapacak bir şey yok lacivert :d e o zaman lacivert biz seni trollcukün eğitimine verelim :p
lacivert
yok ben onu tek sıkıntım bu yani düşünün demek için belirttim :d yoksa siteye bir trolcuk yetiyor ben almayayım :d
Gerekovic
ahaha tek sikintin vizeler olsun :p