kirlibeyazkedi
her şey bir bir anlaşılıyor. başından beri bildiğim ama aleni aleni duymadığım. neyse fazla uzatmanın anlamı yok. yeni sevgilisi varmış. sinemaya gitmişler. yazmış sosyal medyaya "ali baba ve 7 cüceler" filmi kötü idi ama filme pek odaklanmadım hep gülümsedim ona baktım bla da bla yanisi . ya önümde zibilyon ders notu var kahve içip kafa buluyorum , ağlıyorum. müzik açtım onu da abartmışım üst kattaki komşu teyze baston ile on kere yere vurdu. ben de kapattım. rahat rahat aşk acısı bile çekemiyoruz .

Yorumlar

lanarnanta
böyle askin izdirabini...bu askin acisi cekilmez ki kanka.sana atarlandim ilk basta ayriligi sonuna kadar hakettin de bu kadarini haketmedin.iyi bisey demiyorum.kötünün iyisi.cocuga da helal hizliymis baya sjajsjzbzzbb
gardesselam
kanka mutlular bırak. nazar etme. İmrenme. sana yakışmaz. milyon tane erkek var. illa ondan iyisini bulurdu. sevgilisinin yerine koy kendini birde.
bylazim
tamda vize haftası işin zor 😕
gozlerlensmi
ohaaa daha ayrılalı ne kadar olduuu... belki de seninleyken de vardı 😨
kirlibeyazkedi
mutlu olsunlar ki ben bir şey demiyorum. ben kandırılmama üzülüyorum. kızın benden haberi olduğunu hiç sanmıyorum. gençler eğer bir ilişkiniz varsa araya mesafe girerse devam edin ama arada mesafe olan yeni bir ilişkiye başlamayın. İnsanların sahteliklerinden yoruldum. bana gelip ben aşık oldum deseydi tek kelime etmezdim ama yok hiç cevap vermeden terk et biriyle sevgili iken birini bul. gerçekten insanları tanıdıkça insanlık kavramı yitiyor. @lanarnanta bu gece bunu duyana kadar ben de hep hatayi kendimde aradı idim. uzak mesafe olduğu için belki daha önceden de vardı olabilir.
kirlibeyazkedi
evet sınav dönemine geldi ama sınavların bitmesini bekleyip mi ayrılacaktı.
kirlibeyazkedi
lanarnanta ayrılığı hak ettin demiş bir de ya sabır :) neyse iyi dediğin şeylere odaklanayım diyorum da bir türlü bulamıyorum.
kirlibeyazkedi
adamın ciğerini bilmişsin odin. of o zaman yorumunu abartılı buldu idim ya aklıma bile gelmedi idi bu ihtimal. kafamda soru işareti kalmadı :)
demek yeni birini bulunca haber vermiyorsunuz genel-geçer tutum bu.
kirlibeyazkedi
benim şu psikopata bağlamış halimi görüyorsun artık kimsenin başına senden de gelmesin. İnşallah .
kirlibeyazkedi
sevgili olunca her dakika konuşup mesajlaşılmaz mı? madem konuşmayacağız niye sevgili oluyoruz? ağırlık koymadığım için gidişi bana ağır koydu. en azından artık rahatsız etmiyorum level atladım .
kirlibeyazkedi
uzun süredir sevgilim yoktu nasıl davranacağımı bilemedim. beni sevgili olmaya ikna etmeye çalışırken o da 7/24 mesaj atardı kabul edince kesildi ben de o zaman manyaklaştım. bi gece ondan cevap beklemeden 50 mesaj attığımı hatırlıyorum bunun sonunda arayıp sadece "kendine gel." demişti. sen o mantıkla 9 yıl ilişki sürdürmüşsün ama kız da sana uymuş ki yürümüş. bizim bir ay bile sürmedi.
kirlibeyazkedi
çektiğim acının süresi ilişki süresinden uzun. oy ben nedeem?
kirlibeyazkedi
ben oldu sanıyordum da düşününce şimdi bitmese bile bir süre sonra bitecek bir şeydi. bağlılık artmadan bitmesi iyi bile oldu. ama ben arada hala üzülürüm kesin. tam olarak geçene kadar böyle. ben geçmişe çok takılan biriyim. ama işin içine başka biri girdi o yüzden soğudum.
kirlibeyazkedi
tavsiyeler için teşekkürler iyi geldi.
kirlibeyazkedi
onun yeni bir aşkın enerjisi ile dolduğu bu zamanda benim tüm gün uyumak istememin bitmesi gerek! ders çalışırken onu düşünmek motivasyon sağlıyordu şimdi alışkanlık oldu derse oturunca haydaa bunalım .