kirlibeyazkedi
tam yarım saattir bir cam şiseyi açmaya çalışıyorum. kapak da open yazıyor aç yazıyor öldüm ya yazdığı gibi olmuyor kardeşim. makas ve bıçaktan sonra engin fizik bilgilerime göre sıcak su altına tuttum güya kapak plastik genleşecek ve cam şiseyi kolay açacağım . sonra dua da ettim açayım diye yok açılmadı. elim kıpkırmızı oldu şişti . şimdi elime buz tutuyorum bunu da sol elimle yazıyorum. aşk acımı unuttum elimin derdine.

Yorumlar

gardesselam
hep biz mi tek ellen yazcaz kanka😁😁
dislananmuhendis
bıçağı kenardan biraz sokuyosun dikkat elini kesme havasını alınca kurulama bezi ya da sofra bezi de olur kapağı bi tabaka ort tık diye açılır
lanarnanta
beyler bayanlar millet uyuyodur simdi burdan yazim dedim.bi giz var.giz beni sallamiyo gibi geliyodu ustune gitmedim eyvallah dedim.baska erkek arkadaslarindan falan kiskaniyorum.sacma bi yolla iletisimdeyiz.icik bunaliyo daraliyorum.iletisimde olabildigim sosyal aglari kapatmayı dusunuyorum aklimda olmasin diye.o kadar guzel online oluyor ki yazmaya kiyamiyorum.cok saglam akla ihtiyacim var hadi goriyim sizi aslanlar.
hulogg
ne tatlı kız yaa , tam evlenilesi
kirlibeyazkedi
dislananmuhendis ya eczaneden yeni aldım şiseyi bence bir koruması falan var. ya erinmesem bi de ifşa olmayacağımı bilsem şiseyi alıp okula gidip arkadaşlara açtıracağım. dur ben bir daha deneyeyim :)
kirlibeyazkedi
lanarnanta bir bunu yapmadığın kaldı idi kanka asddadffaf
lanarnanta
ayip ln yardim etsenize nznznxnz
kirlibeyazkedi
ya olay gerçek bile değildir allah bilir asdadddf
lanarnanta
bu lafini buyuk ayipliyorum.hep senin acilarin mi gercek.yaziklar olsun.bir daha gelmem
kirlibeyazkedi
gene benim başlık altında bahsedince öyle düşündüm tamam okur ciddili yorumumuzu da yaparız ayıpsın.. ama önce bedduanı geri al ben de mutlu olayım :d
kirlibeyazkedi
bir kere ilerlemek istiyorsan kızın online olduğu sitelerden ziyade kızın hayatında online olmaya çalış bir şekilde..
bu arada kıza yazmayı dene eğer sohbeti uzatıyor o da konu açıyor ise oluru vardır ama sadece senin sorduğun sorulara cevap veriyorsa biraz zor.
dislananmuhendis
açıldı mi kız :) ben reçel şişesi falan sandım
lanarnanta
İstemiyorum yardim terkediyorum seni.daha yazmicam engelle beni xd kib bb aeo arv abv eyv
kirlibeyazkedi
yaaa terk ederken haber veriyor yerim seni karşim. haber ver ne istiyorsan yap.