sarapci
gelip girmeye başlayan vizelerin ardından binlerce yürek, akıllarda tek soru: "kanka bütler ne zaman?"
bu arada öğretmen adayı dostlarım (pek sevgili hocalarımızın buralarda takılacağını düşünmüyorum ondan direkt sizlere hitap edeyim istedim canolar :d), öğretmenler gününüz kutlu olsun. yeni nesiller sizlere emanet!

Yorumlar

poseydon
o kdar şe yapamamak lazım. daha finaller var ama onları da cok düşünmemek lazım. yarına çıkacağımızın garantisi yok. dersler , sınavlar herşey demek değil. biraz hayatı yaşamak lazım. yaşayabildiğimiz kadar.
sarapci
sanmıyorum finallerin bana yetebileceğini belki de ondandır bu hayvan gibi şii yapmalarım. :d şaka bi yana belki sınav her şey değil ama aynı zamanda da birçok şey. silik de olsa hayatımızın yönünü belirliyor biraz, geleceğe giden yolda ufak bi basamak gibi bir şey. İlginç bir müessese yani. :d özümde hayatı ciddiye almamaya çalışan, olur olmadık yerlerde semt oturuşu yapabilen bi vatandaş olsam da şu sıralar realist yanım, semt oturuşu yapan yanıma şiddet uygulayıp engelliyor onu. bu ciddimsi cümleler de realist olanının kaleminden dökülüyor. (kendisi biraz gevezedir inş. mazur görürsün azıcık. :d) gerçi pek kısa oldu sayılmaz ama ben yine de daha fazla uzatıp saçmalamadan konuyla alakalı olduğuna inandığım bir muhteşem teoman sözü bırakıp bitireyim en iyisi. "yaşamak hayata katlanmak demek, bize yürek gerek."
Gerekovic
aa bak ben bu mesajı görmemiştim. diyorum bu sarapci kim. hatta dayanamayıp entry yazdım:d