anonim
fen edebiyat duraginda az once bi kedi vardi ne uysal ne tatliydi yahu . insanlardan da kacmiyor oturduk sohbet ettik vizeler boyle soyle falan dedim dertlestik otobusu de 45 dk bekledim ama ilk defa bekledigim icin sinirlenmedim sagol minnoşum
:d

Yorumlar

golge
allah allah senmiydin o yakınından geçtim bende. engelli sandım seni değişik değişik hareketler yapıyordun, hatta allah şifa versin diye dua bile ettim. vay anasını :)
anonim
sagol golge dualar icin:d
golge
eyvllah bayan. seni o halde görünce namaz bile kılardım ortam müsait degildi :d
anonim
ne abarttin sen dee kediyle takiliyoduk alt tarafi:d
Barışçıl
vaay ne güzel. engelli zannetmeleri kötü olmuş sanki. bazen ben de böyle şeyler yapmak istiyorum ama yine o hayatın korkunç akışına bırakmak zorunda kalıyorum kendimi. ben sana söyleyeyim o 45 dakika var ya paha biçilemez. doğanın verdiği mutluluğu aile bile veremiyor bazen. bir hayvanlar bir de bebekler çok tatlı oluyor. İkisi de değer verirsen yaklaşıyor sana.
csb
csb @csb
8 yıl
obez kediden bahsediyorsun.o kedi duraktan en fazla 2 metre ayrılıyor sonra yorulup geri dönüyor.acilen kilo vermesi lazım.gerçi geçen gün çatıdan kuş düşmüş,kokusuna mı geldi bilmiyorum 20-30 metre ayrılmış duraktan.takdir ettim.
anonim
@csb evet yeni ogrendim kedi hep oradaymis. fen edebiyat kedisiymis. ben de diyorum neden bu kadar cool....... :d
megakivircik
o benim sisman sarı kedim.cikolata veriyorum arada ben ona
anonim
bugün yine sarı kediyi seviyorlardi bn sevecektim 2 gündür neyse yanlış anlar kızlar diye yaklasmadim :d