golge
neden abii neden verilen emekler neden hep boşa gider. neden yapılan fedakarlıklar sonradan yapmasaydın olur. bir kız ve ya erkek için hayallerinizden vazgeçmeyin derim. abi anlatayımmı bilemedim ama fena triplere girdimm anlatıcam..
sene 2013 dershaneye gidiyoruz çalışıyoruz daha doğrusu çalışmıyoruz.. herneyse ikinci yarı dönemde hayatıma bi kız giriyor pat küt yarıp geçiyo kalbimi.. tabi bi yandan dersler felan cok iyiyiz.
sınavlara giriyoruz 20 puan düşük alıyor benden.. nasıl yapıcaz diye düşünüyoruz. bu arada hayalim veteriner olmakdı ve gidebiliyordum. ama seviyoruz yaa aşığız yaa ondan başka kimseyi göremiyoruz yaa.. sonra ortak bir bölüm buluyoruz sırf aynı şehire gitmek. allahda yüzümüze gülüyor ve gidiyoruz evet aynı şehir aynı bölüm ( kayıdı bile beraber yaptık ).. benim ailem istememesine rağmen veteriner olmamı beklerken ben onları yüzüstü bırakıp kaçıp gidiyorum peşine. abi kimse birbirini tanımıyorken biz elele sınıfa giriyoduk 1. sınıftık nerden tanısın millet birbirini.. gel zaman git zaman bizim aramız çok iyi ama fazlasıyla iyi çok mutluyuz.. ilk dönem böle geçiyor.. biz kendi planlarımızı kurarken kaderin kurduğu planları unutmuşuz.. tam nisan ayında patlıyoruz.. hayaller, emekler.... geleceğini üzerine kurduğun insan çekip gidiyor.. neyse cok konustum. sonra ne oluyor biliyormusunuz ikimizde omüdeyiz yatay geçişle geciyoruz yine aynı sınıfdayız. hergün onu görmek zorundamıyım ne yapıcam bilmiyorum. böle triplere girerek yaşıyorum..

Yorumlar

golge
aynen öylee. hala yaşamaya devam ediyorum. yanında erkek görünce çekip konuşuyorum hayırdır felan diye bakalım ne olacak. o deli ben ona deli sonumuz çok tehlikeli :)