anonim
arkadaslar oncelikle hepinize basarilar sinavlarinizda . benim bi ricam olcak . lutfen r11 e bindiginiz zaman oflayip puflamayin.nefesinizi surtimiza suratimiza verince hic bisey gecmeyecek elinize . anliyorum gunun en daraltici zamanlarindan birisi ama bunu daha da cekilmez hale getirmeyin lutfen.

Yorumlar

anonim
ya arkadaşım sana 32 diş gülelim falan ister misin? sanane kimene milletin ruh halinden?
bylazim
tamam sen dedin diye agzımı ayırarak gulecem her r11 de.
database
çok net katıldığım bir konu. zaten beşbin kişi o otobüslere sıkışıyoruz birde senin tafranı mı çekecez yavrusu didiğim anlardandır
bridion
r11 tecrübem yok ama serum taktığım hastalardan bolca edindiğim bir mide kışkırtıcısıdır kendileri. birazcık ince olmak gerek bence. ayrıca 32 diş gülmelerinden önce de dişler fırçalanmalı.
Gerekovic
abi kiz hakli. 32 dis gulmeseniz de olur. r11e binmedim hic. ama onun kadar kalabalik otobuslere bindim ve gercekten cekilmez oluyor. o nefesi burundan alip verseler ne olurdu ki?.. @herseyeyokdiyenadam güldürdün. soylemeden gecemedim 😄
insanevladi
kardeşim çok önemli bir noktaya ayak bastın. r11 e binip de uflayıp puflayana kafa atasım geliyor, madem rahatsız oluyosun binme kardeşim, biliyosun zaten otobüsün durumunu sanki hep boş gidiyomuş da kendisi binince tıka pasa dolmuş gibi tavırlar sergiliyolar. madem rahatsız oluyosun bin e1 e nereye gidiyosan git, sanki günlük yaşamında hep taksiyle seyehat edip de fabrikatör babaları burnu sürşsün diye omüye yollamış da mecburen otobüse biniyomuş gibi tavırlar... bak elim ayağım titremeye başladı... :) :)
kapikolu
r11 demişken bugün karbondioksit soludum resmen ama ya araba devrilecek diye korkuyorum her binisimde 😅