bayx
yarın özel bir dişçiye, komple bakımın ilk seansına gideceğim. pek bakmadığım dişlerimi düzgün, bembeyaz ve eksiksiz yaptıracağım. henüz doktor ile kayda değer bir şey konuşmadık. bu tedavi ne kadara patlar ve ne kadar sürer? önceden tecrübe etmiş olan arkadaşlar bekleniyorsunuz.

Yorumlar

kirlibeyazkedi
sigara içiyor musun? dişlerinin temizliği tek seansta bitmiyor seanslara ayrılmış. diş taşı temizleyip flor mu uygulayacak? ne tarz bir bakım? diş taşı temizleme özelde minimum 100 tl oluyor ya da o civar. beyazlatma yapmazlar bence yaptırma diş minesi yani o beyaz kısım incelir çok zararlı. ayrıca beyazlatma daha pahalı bir işlem diye biliyorum. daha net bilgisi olan arkadaşlar iyi bir aydınlatma sağlayabilir.
bayx
@kirlibeyazkedi hayır içmiyorum. pek diş terimlerini bilmem, çok uğramışlığım yoktur dişçiye. ben gittiğimde dişlerim dediğim gibi bembeyaz( arka taraflarda plaklar mevcut) eksiksiz (şu an 2 tane eksik) ve düzgün(sanırım üst dişlerim alta göre tamamiyle hafif önde) yaptıracağımı söyleyeceğim. kafamdaki şey mümkünse şu ünlü kişilerin dişleri givi olacak işte. :)
anonim
5 bini gözden çıkar (diş teli takıcaksan).
Barışçıl
İşçiliğe bağlı :)
izmirmavisi
dişçi değil, diş hekimi :) karışmak için değil öneri için yazıyorum çünkü bence toplumun ağzı doğru olana alışmalı.
Barışçıl
dişçiler hekim değildir.
anonim
dişçiler hekim değildir. bence bir diş hekimine gitsen senin için daha hayırlı olur. bi de o işler öyle olmuyor canım. komple ağız bakımı yapın bana deyince çata çutu çata çutu diye hesap makinesini eline alıp üç saat sonra seni azra akın gibi göndermelerini bekliyorsan fena halde yanılıyorsun. ağzına fırça sokmamış adam gelmiş bana ikinci seans mıı? hımm... daha çabuk olmaz mı diyor.
bayx
baya sinirlendirmişiz bir bayanı durduk yere. :) şaşırtıcı doğrusu böyle bir tepki bekliyordum hiç. :) neyse dişçi veya diş doktoru diş hekimi diş zımbırtıcısı her neyse adı, ben dişçi diyeceğim. bu gün dişçiye gideceğimi söylemiştim velhasıl gittim ve ilk seansta biraz pasta cila çekim yapıldı haftaya dolgu işlemi yapılacak. tel takılması gerekiyormuş fakat kendisi işin tel kısmıyla ilgilenmiyormuş. dolgudan sonra bir kaç yer ile görüşeceğim. İlk seansta biter mi
bayx
-- mobil bazen başa bela oluyor --
İlk seansta biter mi gibi bir soru sorduğumu nereden anladın orası da merak konusu. ne kadar sürer bilmiyorum fakat tedavi bitince dişlerim azra akının dişleri gibi olacak. neden biliyor musun çünkü para bende ;)
anonim
daha bir şey yazmıyorum. kendini bitirmişsin zaten :)