anonim
yüzüne bakmaya kıyamadığım kız şimdi başkasıyla.ben ona bakmaya dayanamıyorken elin teki daha 3 haftadır tanıdığı çocuk ona sarılabiliyor ounla çıkıyor.burdan bütün erkek kardeşlerime söylüyorum bir kıza kendinizi kaptırmayın asla.

Yorumlar

anewdoctor
bi kız böyle yaptı diye de hepsine genellemeyelim. bu kadar yürekten sevecek kız varken sizin gibi delikanlı çocuklar nasıl öyle kızlara rast geliyor anlamıyorum
bayx
karşı kızın suçunu anlayamadım ben. sen sevmişsin okey de kıza niyetini belli ettin mi kız seni ümitlendirip bir kenara mı attı. belki o kız da o çocuğu sevdi çıkmaya başladılar. sen seviyorsun diye kimseyle ilişki yaşamayacak değil ya.
bridion
kalemini çok sevdiğim bir adamın bir sözü geldi aklıma: "benden sonra her kiminle olursan ol, seni kastederek “muhteşem bir sevgilim var” diyecek. doğrudur diyeceğim, temiz kullandım."
zorakimuhendis
eğer bir gün kendimi bir kıza kaptıracak olursam onu başkasına kaptırmayacağım inşallah.dolayısıyla kendinizi kaptırın ancak öyle şartlar sağlayın ki başkası elinizden kapamasın(yazar burada nikaha gönderme yapıyor)
anonim
eğer sen niyetini belli ettiysen be kız sana ümit verip başkasına gittiyse istediğini söyleyebilirsin ama yok efendim hem hic bi sey yapma hem de kız seni beklesin belki o da sevdi karsısındakini bilemezsin insanları genellemeyin
anonim
söyledim olmadı.geri çekildim tüm arkadaşlarım iyi yaptın böyle devam et dedi.kız belki de bu yüzden hep benle konuşmaya çalıştı ama ben naptım ben de yine üzülmemek için ego tatmini yapmaması için takmadım.ben böyle yaptıkça belki de pişman oldu.sonra ne mi oldu başkalarıyla dışarı çıkmaya başladı.ben de bi arkadaşın doğumgününde soluma onu sağıma başka kızı alıp kıskandırdım.bundan 3 gün sonra çocukla çıkmaya başladı düşünebliyomusunuz?!masum değiliz hiç brimiz.ha neye pişmanım derseniz o bana adım attığında beni sevebilme ihtimali olduğuna inanamamak.İnanıp devam etsem belki de olcaktı.saygılar..
anonim
yani anlıcağınız kız çok dengesizlik yaptı.ben de bi kere yere düşmüşüm söylemişim olmamış,beyfendi bi şekilde durumu kabullenmişim,sen yüzüne bile bakmadığım halde nasıl konuşmaya çalışırsın,fotolarımı beğenirsin..
bazen diyorum ki al karşına kızı konuş.sana bakmadıım onca zaman bile beni reddetmene rağmen bile seni hep sevdim,şuan olmayabilir belki ama en son bana dön benle evlen diye her gece dua ettim demek istiyorum.İşte sizlere o yüzden diyorum bi kıza kendinizi kaptırmayın değmediğini onun umrunda olmadığınızı anlayınca benim gibi olmayın
Barışçıl
ah canım ah. sen kendi çekingenliğini bakmaya kıyamamak falan diye örtbas et tabi. bak elin oğlu aldığı gibi götürüyor kızı.