anonim
belki biraz icimi dokmek istedim. uzun olursa simdiden ozur.4 ay once tanidim onu. ta o zamandan hissettim canimdan parca olacagini. cok guzel basladik her sey cok guzeldi. ilk defa sevdim her seyin ilkiydi. sozler yeminler her seye ragmen vazgecmemek ailelere bile ragmen. elimden geleni degil gelmeyeni bile yaptim. tek bir yalan tek bir ihanet gozle bile yapmadim yapamadim. icimde ki sevgime yeminime saygim vardi cunku. hep alttan aldim hep yaninda oldum. cok kotu zamanlari oldu bana sen olmasan daha kotu olurdum dedi. cani yandi canim yandi. ama beni bir kere bile derdimi dinlemedi. icimde cam cerceve kirildi haberi olmadi. birden tek bir mesaj bitti artik biz diye bir sey yok. yikildi dunyam yikildi cunku dunyam ondan ibaretti. her seyimi sifirladim numarami sosyal aglarimi her seyi. en yakin dostlarima bile erkek olanlara selami kestim o istedi diye. ama sonucu birazcik bile acimadi bana. sinav zamani ustume gelme dedim benj biraz alttan al yanimda ol dedim o beni birakti gitti. icim oyle dolu ki konussam sabaha kadar. ama diyecegim o ki. siz siz olun sakin ama sakin kendinizden fazla kimseyi sevmeyin. emin olun ki bu kadar degeri hakeden insan yok kadar azdir. onsuz 2. gunum cok mesaj attim yalvardim aradim tek bir cevap bile vermedi. onu cok seviyorum deli gibi seviyorum. ama vazgectim kendime olan saygim var artik ben haketmedim bunu. ama cok sevdim. yapayalniz birakti beni canim cok aciyo ama alisicam. keske bitirmeseydi onu uzecekler kimse ben gibi mutlulugu icin cabalamayacaklar. cok uzecekler onu. omrumce kanayan yaram olacak. bir daha kimi boylesine severim gozum kapali cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama. once ki ben degilim her seyi aldi goturdu. ne guven ne huzur ne inanc hepsi gitti. allah buyuk tek carem allah buyuk icimi bilen de o acimi bilende. keske gitmeseydi ona verecegim o guzell gunleri hayati keske haketseydi.

Yorumlar

Maviş 🐣
yazdıkların o kadar tanıdık ki ama inan ki daha beter üzüleceğin durumlar ayrılıklar olacak bu ne ki diyeceksin ve bi süre sonra ayrılıktan korkmayacaksın. ayrılabileceğini her zaman düşünmek zorundasın sana yeminler edip söz verse de herkes bir gün gidebilir sende gidebilirsin duygu meselesi bu. ve o yüzden herkes bir gün sevilir kaçışı yok onu öyle seven tek sen olmayacaksın.
sopar
sen ailene dostlarına vermen gereken değeri gelip geçici biri için verirsen böyle olur. suçu kendinde ara az. erkek diye dostlarımla selamı kestim diyosun. bak aşk , sevgili , eş her zaman bulunur fakat dost arkadas ve aile bulunmaz. o gider yerine yenisi gelir ama dost aile gelmez. bu olay sana ders olsun. İnsanlara vereceğin değerleri iyi ayarla