anonim
geçen yaz nişanlandım. nişanlımın aylık 9000-6000 tl alabilecek kadar maaşı var. ailesine dilediğince parasını harcarken bizim dışarda yemek yememizi fuzuli olarak görüyor. düğün için biriktirilmiş 1 tlmiz bile yok. nişanlım o kadar maaşına rağmen ayın sonuni zor getiriyor. tek yaptığımız aktivite beraber yemek yemek. bunu da mevzu haline getirmesi beni aşırı kırdı. dünyada en nefret ettiğim hareketi sergiliyor. sizce ayrılmalı mıyım? evet bunu gelip buraya yazacak kadar çaresiz ve zavallıyım..

Yorumlar

190likadam
6000-9000 arası ama yine de sen bilirsin
kirlibeyazkedi
tek bunun için ayrılmak sağlıklı olmayabilir. buradaki insanlar ayrıl dese gidip ayrılacak mısın? nişanlını tanıyan güvenebileceğin biti ile konuş. yalnız karısına çocuğuna para vermeyip sadece ailesine para veren çok erkek var bunlar ileride de dert olabilir ailesine para yollayıp senin aldığın çoğu şeyi fuzuli görebilir. evlilik için kenara para koymaması da bu işi isteyip istemediğini ve sorumluluk bilincinde olup olmadığını şüpheye düşürüyor. gene de sen bilirsin üzüleceğin bir hamle yapma. annenle ortamın müsait ise ona açmayı dene bu konuyu tabi uygunsa. hakkında hayırlısı olsun.
Gerekovic
anonimbayan nisanlini biz taniyamayiz. kirlibeyaz da demis. bir bu hata yuzunden taktigin yuzugu cikarmaya deger mi? oyuncak mi bu yuzuk? sen ufacik bir seyde cikartacak misin onu? yapmayin allah askina. oturulup konusulup halledilecek seyler bunlar. biz sana at gitsin yuzugu desek, atacak misin? o zaman git minareden de atla. biz atla diyoruz. kusura bakma bu gece biraz dobrayim sanirim. ama durum bu. konusulup halledebileceginiz bir olay bu. allah tamamina erdirsin nisaninizi insallah.
anonim
konuşun denişsiniz kızlar, bu meseleler defalarca konusuldu defalarca kırıldım, yanlış anlaşıldım ama yine de bu ayın sonu beyimiz yine kenara hiç para atamadığından bahsedip bizim fuzuli harcamalarımıza yordu. ailesi maaşının yarısından fazlasını alırken...ben ömrüm boyunca paranın hesabını yapmamış bi insanım, böyle hareketler gözüme hiç şık gelmiyor. haklısınız size gore karar verecek değilim ama insan çok bunalınca ve kimseyle paylasamayınca yazma ihtiyacı duyuyor
gozlerlensmi
bencil galiba biraz 😕
Gerekovic
yazma ihtiyacini anlariz anonim ama sen bize "sizce ayrilmali miyim?" diye sormussun. sanki biz ayril desek ayrilacakmissin gibi.. defalarca konusuldu. defalarca kirildin. peki niye bu kadar zaman sustun? kabullendin? sen kabullenmesen niye yapsin ki?
kirmizikupe
yılandan korkmam pintiden korktuğum kadar der susarım.
anonim
para mevzusu yapan insanla ömür geçmez :( bide sende en lüks yerlere gitmek istiyosan isteme birazda uygun yerlere gidin
anonim
ayrıl panpa cimri adamla olmaz benden söylemesi