anonim
artık içimden birini sevmek birine aşık olmak gelmiyor o kadar boynuzlandım ki nefret ettim bu duygulardan artık :(

Yorumlar

sismanveofkeli
bilmiyorum yorum yapmak bana düşer mi ama düşüncelerimi yazmak istiyorum. dünyada 1001 çeşit adam var derler ya. şimdiye dek karşılaştıkların bunların sadece bir kısmı. bu duygulardan nefret etmek için bir sürü sebebin olabilir ama bence nefret etmemelisin. elbet birgün mutluluğu, doğru insanı bulursun. en azından sana layık olan birini.
Barışçıl
tatlım olasılık hep bunlar. karşına hep kötüleri çıkmış. ayrıca sevmek diye birşey yoktur. olsa olsa libidodur o. biyolojik canlıyız biz. unutmayın :)
fndkkrn
hep yanlış kişileri seciyosun o zaman 😒
hoyrat
olmayan biseyi yasayamazsiniz. ask insani kendini aldatmasi ya da aldatmaya calismasidir bence. insan aslinda sadece kendi mutlulugu icin kandirr kendini. en kisa zamanda asik olma fikrinden uzaklasip mutlu olmaya odaklanmalisin...
yolcu
okadar cok yanlis insani nasl bi arada buldun ?
database
her insan hakettiğini yaşamalı
foreveralone
nefret et bence yorumlardaki kişilerle beraber bende senin için doğru insan değiliz hayatındaki insanda emin ol bu lafları söylerdi nefret edebilirsin şimdi
kirlibeyazkedi
teknik servis gibiyiz tüm arıza insanlar bize denk geliyor, sözünü hatırlattı.
saymyname
gidip özellikle öküzleri seçiyosun, öküzler candır.
anonim
al bendende o kadar ya. hep yanlış insana nasıl denk geliyorum bilmiyorum. resmen çekiyorum he. ya aldatılıyorum ya terkediliyorum. bu kadar mı skıcıyım yani tamam bende zaman zaman kendimden sıkılıyorum ama bu kadar da olmaz ki. huysuzum kabul ediyorum ama napim ya 😆 huyum kurusun.