anonim
burdan erkeklere sesleniyorum yeter artık kızlara "ee anlat bişeyler", "ee konu bul", "ee kendinden bahset" gibi "eee"li cümleler kurmayın. ya sen erkeksin sen konuşacaksın konu bulacaksın kız ona göre konuşacak. hee bi de kızla buluşacağınızda plan yapın kıza gidip de "sen ne istersen onu yapalım", "sen söyle" demeyin bakın valla itici oluyo şahsen bu tür muhabbetlere ayar oluyorum. (-_-)

Yorumlar

Gerekovic
niye illa erkek konu bulmak zorunda ki? sen ona "eee anlat" gibi cümle kurabiliyorsan, o da sana kurabilmeli bence. illa ki erkegin baslamasi gerektigi nereden geliyor? niye yani? bir de erkek kizi memnun edebilmek icin ona birakir gidilecek yeri.
ampirikuka57
sen hala yazıyon mu kız 😮😮 bulamadinmı biriniiii 😊😊😊 canim yaa
pillibebek
evet ya özellikle konuşurken 'eee anlat bakalım ' ne demek... gerçekten olmuyor böyle, ya konuşmak istiyorsa konuyu da bulmalı, bana mantıklı gelmiyor
iskorpitx
eee bitti mi :))
msknurs
fikrini sormazsin kaba sorarsin erkek dedigin sormaz.bi konu konusursun konuşmak istemez gibi cevap atar konu degistirmek icin eee dersin yine suclusundur ah ahh
anonim
sizin sorununuz da bu işte sanki herşeyi erkek yaparmış gibi düşünüyosunuz evet ilk başta dediğin konu bulma meselesinde erkek daha atik olmalı ama bişey yapma meselesinde ilişkinin başlarında erkek önder olarak ipleri eline alsa da sonraki dönemlerde hem kız hem erkek birlikte bişeyler yapmaya çalışmalı sonuçta bu bir ilişki ve ilişki dediğimiz şey iki kişiyle yaşanan bişey tek kişiyle değil.
Barışçıl
hadi ya, sen kimsin? padişahın kızı falan mı? İki tarafın da böyle bir zorunluluğu yoktur. konuşmak isteyen çabasını gösterir zaten. sana egonla mutluluklar. kendine güvenin anonim olmandan belli. fazla zorlama o güzel beynini bence!
mortavsan
herseyi erkekten beklersen ohoooo seninle çok ugrasirlar anonim bağyan. bence bayma adamı. o da insan sonuçta onunda aklına her zaman eksantirik düşünceler gelmez yani. empati empati derim ve giderim. 😎
anonim
tutup seni internet kafeye götürüp cs 1.6 oynayalım derse ne yapcan? bence senin beklentilerin daha itici
anonim
valla ben oynarım da diğer kızlar pek hoşnut olmayabilir. o kadar odun musunuz kızın nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanamayacığını akıl edemiyo musunuz?
Gerekovic
anonimbayan bunun odunlukla alakasi yok :d ayirt etseler bile kizlara belli olmuyor. bir dedigimiz bir dedigini tutmuyor cogunun. bu tuzden en garanti secimi kiza birakmaktir. sahsen bunu yapan erkekleri mantikli bulurum ben.:d
anonim
şimdi şunu belirtmediğim için olay yanlış yerlere gitmiş. bu dediklerim tanışma dönemi için geçerli. tabii ki her zaman erkekler bişeyler yapsın demiyorum. tanışma döneminde bu muhabbetler sıkıcı olduğundan dolayı gerisi gelmiyo. demek istediğim zaten size ilgisi olmayan bi kızın ilgisini çekmeye çalışırken bu hatalara düşmeyin.
iskorpitx
eee anlatın arkadaslar :))
Gerekovic
ben hala tanisma doneminde bile olsa sadece erkegin üstüne yikilmamadi taraftariyim bu isin.
yesilmavi
lafa gelince kadın erkek eşit deyince en önde sen saf tutarsın. yok öyle yağma. bir ilişkide hiçbir zaman birşey tek düşünülemez. İlişki olması için herşeyin karşılıklı olması lazım. öyle erkek konu bulacak erkek aktivite planlayarak diye bir dünya kurma yanlız yanlız dolaşırsın. ;)
Gerekovic
yesilmavi 'iliski' derken neyi kastettigini de yazmalisin bence. sevgililikten bahsetmedigini yazmis cunku...
saymyname
zaten ilgin yoksa ne diye uraştırıyorsun adamı ki.. konuştukça ilgin var sanacak, sonra sen olmaz diyince adam hayalkırıklığına urayacak..yazık deil mi ? kızlar tek bi ricam var; net olun abi net. yaşadığımız hayat gerçek, oyun oynamıyoruz, hayalkırıklığı satmayın insanlara.