anonim
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. eğitim fakültesi a blok kafeteryası önünde sürekli bakıştığım bir kızı şimdi anlatsam inanmayacağınız bir şekilde adını/bölümünü bilmediğim halde hasbel kader buldum. İnstagramdan iki kez takip isteği gönderdim reddetti üçüncüde engelledi. acaba garezi bana mı yoksa herkese mi böyle diye bir arkadaşımın hesabından da takip isteği gönderdim onu da reddetti. acaba sevgilisi mi var ? sorusu aklıma geldi. ancak emin olduğum bir şey var ki bakışmalar asla boş bakışmalar değildi. sizce ne yapmalıyım ?

Yorumlar

foreveralone
engellediyse o iş geçti. sosyal medyadan takip etmeden konuşsan bi şansın vardı. engelledikten sonra o yaptığı hareketin arkasında duracağı için kabul edeceği varsada etmez.
rhszkdn
oğlum kızlar ikiye ayrılır.instada düşen ve instadan düşmeyen kızlar. seninkisi düşmemiş yani onla ortamın olması lazım yani kısaca geçmiş olsun kardeşim
Gerekovic
engel yemissin bir kere. bu engelden sonra hic umut yok diyemem. yine bir gidip karşısına niye cikamadigini, niye önce sosyal medyadan takip istegi yolladigini anlatman belki yarar saglar. kızız biz, belli olmaz bize..