lanarnanta
yığınla insan tanıdım be abi.yığınla hem de. iyisini de tanıdım kötüsünü de.bazen kırılıyoruz be abi.hayatın bize getirdiklerinden mi kırılıyoruz yoksa istediğimizi alamamaktan mı bilmiyorum.
4 hafta önceye bakıyorum be abi.yorulmuşum biraz, içimdeki o yüzüğün hevesi kaçmış. hazırladığım o güzel yazıyı da iyiki vermemişim diyorum abi.İyi ki vermemişim.daha çok kırılırdım çünkü.kendime kırılırdım en çok da.bizim rıfkı olsa o bile kırılırdı abi.ne güzel sevmişsin derdi.sen böyle bi adam değildin diye de eklerdi.kırgınım be rıfkı, kaç yayın atlattık seninle.heyecandan konuşamadığım da oldu sana.sayende yürüdüğüm onlarca güzel bedende.bugüne kadar öyleydi rıfkı.vücutları severdik biz, yüzlere bakardık. ruhla hiç ilgilenmezdik.ne oldu bize be rıfkı.ah ah berk gelse de konuşsak bi üçümüz.ya da biz konuşsak sen dinlesen.biz iyi adamlardık rıfkı, kimin ahını aldık da bu kadar canımızı yaktılar.haketmedik be rıfkı.
kocaman bi olsun dedim şimdi.anılarımı tazeledim. senin de hiç seni sevdiğini söyleyip arkandan bıçaklayan biri oldu mu rıfkı.tabi ya olmaz. mikrofonsun sen.ama bizdeki yerin büyük rıfkı.biz en güzel duygularımızı sana anlattık.en çok da sigarayı senle içtik.aman yanlış olmasın güzel de içtik ha.dibine vurduk.

canımız yanıyor be rıfkı.kalk gel be, geçmişe götür bizi.hakkı teyze çıksın desin aman yayında bunları bunları yapmayın.tamam diyelim jessieyle sonra biraz gülüp yanına gelelim.beni geçmişe götür be rıfkı.babam olsun mesela.akıl versin, aşk bu canını yakacak ama büyüyeceksin desin. demiyor ki rıfkı o burada değil, bir annem var benim biliyorsun.başka da kimsem yok rıfkı.anneme de anlatamıyorum ki derdimi, niye üzülsün benimle.ne diyeyim ki hem evine alıp koynunda uyuttuğun kız beni aldattı mı diyeyim.hem de defalarca mı diyeyim.ben kötüyüm diye zorla geldi ve işi bitince gitti mi diyeyim.yapamamki rıfkı.ya ona da bişey olursa ? kimsem kalmaz bu sefer.bi sigaram kalır belki.ama ben annemsiz yapamam rıfkı.

eksik olma rıfkı bu gece sabahlara kadar beraberiz.güzelde andım seni ha, zaman zaman babalık yaptın bana.öğreneceksin dedin bu işleri.keşke böyle olmasaydı be rıfkı.keşke anılarıma mutluluk ile baksaydım da bu kadar canım yanmasaydı.

eyvallahın var rıfkı. eyvallahın var.

Yorumlar

artemis
üzücü.duygusalım şuan.üstüne bu yazıyı okuyunca bataklığa saplandım sanki.