carsambaliyik
peki içimi dökeyim şuraya muhtemelen bni tanıyan biri varsa burda anlar kim oldugumu ama neyse her şey şu aptal üniyi kazanmamla başladı birine tutuldum burda iki sene yedigimiz içtigimiz ayrı geçmedi herşeyim oldu o. sonra ne olduysa oldu beni herkesten kıskanmaya başladı lise arkadaşlarımdan dahi kıskanıyodu artık sonra bi arkadaşım hatta hayatımda onun oldugunu bilen bi arkadaşım bana seni seviyorum diye mesaj atmış bende bunu kendisine söylemiştim görüşmeyi kes onla dedi tamam dedim ne dicem neyse sonra bu arkadaş tekrar mesaj atmış aşkım felan diye bende mesajı silmememişim tabi eski sevgilim mesajı görünce çıldırdı bana tokadı yapıştırdı dinlemedi bile beni bana sen oruspusun adisin şerefsizsin dedi onu aldattıgımı sanıp iki senelik sevgilim bu insanımsı varlık.. neyse ya hikayenin devamı sonraya kalsın..

Yorumlar

Gerekovic
7 ay olan bu sanirim.. pisman olacak bence o cocuk. o cocuk seni dinlemedigi icin pisman olacak ama is isten gecmis. sen simdi oraya takili kalma. sana or.spu dedi diye or.spu olmuyorsun sen! sen kendini biliyorsun. o iki senelik sevgilin ise hala daha seni taniyamamis. sana guvenememis. o iliski bir yerde patlak verecekmis bence. bu biraz hizlandirmis patlamayi.. kendini onn dedigi gibi sanma sakın. sen kendi yoluna odaklan. yediremedigin sey iki sene seninle beraber olmasina ragmen sana gelip kolayca bu damgayi vurabilmis olmasi demi?
carsambaliyik
hikayeninin devamı şu köpek gibi pişman şu anda 7 aydır peşimi bırakmıyo hayatı zindan ediyo bana 3 kere numara degiştirdim naptı ne etti buldu bni annemin numarasını arkadaşlarımın numaralarını almış telimden sanırım beraberken aldı hepsini lazım olur diye bu yedi ay içinde beni tehtit etti hayatını mahfederim sen bnimsin diye annemi aradı ki annem bilmiyodu onu ona kızının yolu yol degil dedi arkadaşlarımı aradı bu kız bni aldattı dedi aramı açtı gerçi onlarda arkadaşım degilmiş ya neyse bunlarda yetmezmiş gibi babamın facesine meaj atmış iyiki ben gördüm sadece nasılsın yazmış ama amcı beni korkutup geri dönmemi saglamak anlamışsındır babam bşraz baskıcı bi tip böyle bi insanmış sadece kendini düşünen bi piç miş sevdigim sandıgım adam.. hala arar ıslarla şu anda bile cvp vermesem annemi arkadaşlaromı arar verirsem de telde bana küfreder bagırır sonra tekrar pişman olup özür diler ne yapcamı şaşırdım inan nefes alamıyorum
Gerekovic
onu sikayet edebilirsin savciliga. gidip böyle böyle diyebilirsin. gerekeni yapacaklardir. annen madem öğrendi onunla beraber gidin. adam degilmis o cocuk. adam oldugunu sanmissin..
anonim
böyle tiplerden hoşlanıyorsunuz , oas sen de.
Gerekovic
bende ne anonimbayan ? böyle tiplerden mi hoşlanıyormuşum? sen acaba benim hoşlandığım tipe nasıl kanaat getirdin sevgili anonimcim?