anonim
yasasin ev yemegi be 3 aylik aradan sonra sonunda yemek yapma azmi buldum kendimde yooo katiyyen yapamadigimdan degil bunlar hep usengeclik😒 neyse simdii miis gibi ezogelinimi pilavimi kuru fasulyemi yiyim imm yaninada tursuu degmeyin keyfime 😏😏💪 tavvsiye ederim arkaaşlar kumruymus donermis iskender bile bu yere kadar😉 gorende pekin ordegi yaptim sanar 😌😌

Yorumlar

kirlibeyazkedi
afiyet olsun arkadaşım. ellerine de sağlık. ama burada bu kadar yurtta kalan insan varken menünü sayacağına sevincini kendin yaşayabilirdin. yurtta kalan insanın en acılı şeyidir gecenin bir vakti başka insanların anında sahip olamayacağı şeyleri instagram/snapchat gibi platformlara yükleyen düşüncesiz arkadaşlara sahip olmak.
Gerekovic
yazmayaydin eyiydi ama afiyet olsun. bizim yerimize de yersin artik:) kiz resmen bana oynamis. en sevdiklerim bunlar.. ezogelin disinda. corba istemem ben kuru fasulye ve pilavin yaninda:)
privity
pekin ördeğinden önce tam da evlilik için damat annesine gelin olacağının garantisini verdin diğer bir açıdan allah cezanı verecek bizde insanız bu kadar reklam yapılır mı yurda ne güzel maniler döktürtün bana gece gece @anonim_bayan :)
anonim
valla cokta guzel olmustu arkadaslar bence okulda kurufasulye pilav festivali duzenlensin 😍😍
allegra
banada mantı getireydin nolurrrrrdu 😱😱😱