anonim
sevgilimin hayati o kadar zor hep yanindayim bende aci cekiyorum ama bazemn diyorum acaba deger mi ? bide uzaktayiz bana ihtiyaci var cok seviyo biliyorum bende cok seviyorum ama insan zorlaniyo ya napicagimi nasil yapicagimi bilmiyorum artik fedakarlik yapmaktan cok yoruldum😩 napicam ben arkadaslar 😩😩 ask sevgi elbetteki var kiyamiyorum ondan ayrilma dusuncesi bile depresyonlara surukluyo beni ama cokta yipraniyorum😩 yarin obur gun iliskimize daha buyuk bi zarar gelirse diye korkuyorum acikcasi 😔😔 bi yardim eli uzatin bi fikrinizi alayim😔😔😔

Yorumlar

hiperkrat
bir insani zor zamanında terk etmek nedir ya düşüncesi bile yetiyor benim bu konuda yaram var bu celallenmem belki de ondan ama şunu diyeceğim ki: birini gerçekten sevdiğimizde yaptığımız fedakarlıklar bizi yormaz, yormamalı. elbette herkes ister mutlu tasasız bir ilişkisi olsun ama hayat işte sınavlardan geçmek zorundayız. yaşanılan engebelerin sonu düz yollara varır. eğer geçmişiniz, dostluğunuz sağlamsa vazgecmezsiniz birbirinizden. hakkınızda hayırlısı olsun..
privity
söylenecek fazla bisey yok 2 yol goruyorum 1. bitiriceksin sevsen bile 2. seviyorum her sekilde diyorsun tum olumsuzluklara ragmen direnip devam edeceksin...
anonim
aklından bikere geçirmişsin ya ayrılmayı..hani buraya da yazdığına göre, o iş bitmiş. buralarda yani okulda falan kesin hoşlandığın biri var. gönlün baya ona kayıyor, burda günah çıkartıyorsun. kızlar böyle işte..
allegra
yok kardeşim öyle bi hataya düşme vazgeçme sevdiğin adamdan da sevdanda.
elbet düze cıkar hersey. İnsan bi defa aşık oluyo bi defa seviyo bence bunu kaybetmek delilik olmalı.ne kendine yap ne o adama.
darthvader
çok basit soru sormuşsun delikanlı 😃 seviyosan devam edeceksin sevmiyosan bırakacaksın bu kadar basit ya. ama seviyorum diyosanda bu soruyu sorabilmen ilginç gelir bana. neyse hayırlısı olsun bakalım hadi kolay gelsin.
anonim
yaşadığım tecrübelerden az da olsa bir yorum yapmak istiyorum bu konu hakkında. şöyle ki sen o çocuğu seviyosun fakat aşık değilsin sadece alışkanlıkların var, onla yaşadıklarınız var.. çocuk biraz da iyi biri anladığım kadarıyla ve senin burdaki tek kaygın o iyi olan sevdiğin ama aşık olmadığın çocuğu üzmek bu da seni kararsız bırakıyo. bunu şu yüzden söylüyorum bir insan cidden aşık olmuşsa eğer her ne olursa olsun ne kadar yıpransa da üzülse de onu bırakma ikilemine ilişkiyi sonlandırma ikilemine düşmez. ama doğru ama yanlış benim görüşüm ve söylediklerinden anladığım bu yönde.