silentdeath
bir haftadır uyku düzenim bozuk.gece geç saatlerde uyuyup öğlen 1 gibi uyanıyorum.erken olan derslerimi de kaçırıyorum tabi.uyku hapı kullanmayı düşünüyorum artık.4 gündür yurtta tıkılıp kaldım.kalabalık ortamlardan olabildiğince kaçmaya çalışıyorum.sahile çıkıp biraz hava alıyım diyorum sonra kalabalıktır diye vazgeçiyorum.bu aralar çok dengesizim.psikoloji okuyan arkadaşım sosyal fobim olduğunu söylemişti.bugün araştırdım gerçekten sosyal fobim varmış.ne yapacağımı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.dertleşecek arkadaşım sırdaşım bile yok.İçime atmaktan da yoruldum.ama buraya yazınca rahatlıyorum.

Yorumlar

poseydon
ozellikle hafta içleri üniversitenin aşağısından atakente kadar sahil cok tenha oluyo.
kayipgalaksi
sen en azından 4 gün dışarı çıkmıyormuşsun ben aylarca çıkmadığımı hatırlıyorum. şimdi ise dışarı çıkmak için bahaneler üretiyorum.
silentdeath
@odin 1 yıl önce ben arkadaşıma kalabalık ortamlarda bulunmayı sevmediğimi söylemiştim.bir kaç soru sordu sende sosyal fobi var dedi.bende bugün merak edip araştırdım sosyal fobinin belirtileri ve sosyal durumların hepsi bende de var.evet 4 gün yurttan çıkmamam depresyon olabilir. psikologa gitmem gerekiyor ama gideceğimi sanmıyorum.
silentdeath
okul olmasa emin ol bende çıkmam @kayipgalaksi. atlattın mı yani
kayipgalaksi
aynen atlattım. nasıl oldu tam bilmiyorum ama geçen sene üniversiteye başladıktan sonra hem duzeldim hem de depresyona girdim. biraz zor bir donemdi benim için. tek olduğum için kendim halletmeye çalışıyordum her şeyi. topluma, kalabalığa o zamanlar karıştım. karışmak zorunda kaldım. depresyonda olmam ise kimsenin beni anlamaması ve hep sorgulamalarıydı. ortamda pek iyi değildi. bende bu sene geçiş yaptım. sonuç böyle işte. ben bile alışamadım halen kendime.
privity
bir hafta gene iyiymiş şükret! ben 2 senedir öyleyim dertleşmek için hazır ve nazir arkadaşlardan biri de ben olurum iste yeter ki japonya da 10 dolar bende bedava zaten dertleşmek :)
silentdeath
@kayıpgalaksi atlatmana sevindim umarım bende atlatabilirim.deprosyona girince kimse yanında olmuyor zaten.
silentdeath
@privity beterin beteri var yani :) 4 gün bana aylar gibi geldi inan ki.en kötüsü de konuşacak kimsenin olmaması.
kayipgalaksi
bence sende atlatabilirsin. İnanman yeter.
anonim
c2 aç konuşacak çok kişi var rahatlarsın belki biraz.tanımadığın insanlarla dertlesmek iyi geliyor bazen.
silentdeath
@kayipgalaksi insallah. @anonim_bay önerin icin sagol.
privity
@silentdead tabiki öyle ama konuşacak kimse olmaması konusunda tecrübeliyim arkadaşlara da psikolojık danısmanlık az yapmıyorum seni de listeye eklerım benim çayımı esırgeme başka bişey istemıyorum hemen seanslara başlarız :)
silentdeath
@privity teşekkür ederim bir uzmandan yardim almam gerekiyordu zaten.istedigin çay olsun :)