anonim
o benim hastalıklı yanımdı. kanser gibi. bi yanımı iyileştirmeye çalıştıkça daha çok dağıttım kendimi. İçime yayıldı. uykularımı aldı, düşüncelerimi aldı, hiç doğmayan çocuklarımın ismini aldı. nefes almak bile yük oldu bana. en sonunda dayanamadım. İçimi attım. baktım iyileşmiyor, kestim bende hastalıklı yanımı. hiç bir eksiklik bu kadar ağırlaşmamıştı. oysa ben ona seni seviyorum demeden hiç uyumamıştım sadece o duymadı.

Yorumlar

anonim
ben olsam onunla ölmeyi tercih ederdim
anonim
ovv hiç doğmayan çocuklarinin ismini aldi ne dir?
abi çok korktuğum şeyleerden biride bu. "kadın bi erkegi unutamaz" sonra garibin biriyle evlenip cocuguna onun adini verir.abi yapmayin yazik günah. evlenme kardeşim unutamiyosan. fiziksel ihtiyaç için karşindaki adama yazik etme.
president
ama o bir erkek anonim bay :d
anonim
biriyle bi hayalin olur tamam mı, çocuklarına bile isim seçersin. burda kast edilen oydu. bir kadın unutamaz değil bir adam sevemez kadın yorulur, kırılır yıpranır ve gider.
anonim
bi adam sever fazla sever hemde ama kadın bunu kaldıramaz sonra gider ve erkek onun adını her duymasinda sol yanında bi sızı hisseder.hele de o kadının ismi ablasının ismiyse ablasina bi daha ismiyle hitap edemez .
anonim
hehheee edebiyata bak. baska baska tellerden caliyorsunuz. neyse bayan ve bay anonim. galiba ben de link girmeyi unuttum neyse mesele bu degil. abinkor kutuk sevmeyin ya o zaman. ne demek ablamin adi abi ha bu ablan ne yapti sana bu ablanin sucu ne? 😕😕😕