cezzar
arkadaşlar bizim bu üniversitede benim köpeğim muhittine çare bulurlarmı acaba bir haftadır çok kötü öksürüyor sanki hangi veterinere götürdüysem çare bulamadım köpeğim ölecek diye çok korkuyorum veya bildiğiniz bi veteriner varmı önerirseniz sevinirim

Yorumlar

cezzar
sağol viking tanrısı korkuyorum valla ona bişey olacak diye
cezzar
sağol viking tanrısı allah razı olsun senden birazdan çıkarım onu götürecem
cezzar
ederim kardeşim sağol
anonim
odin benim kedi de kızan döndminde, ilk kızanı. hayvan telef oldu birader. normalde atakentte bi veterinere götürüyordum aşıları için. uzak diye 56larda bi veterinere götürdüm. araba tutuyor benim çocumu da. neyse doktor da kızana girmiş dedi. napıcaz dedim. hap verecez dedi, bir yıl boyunca her hafta aynı gün yutturacaksın hapı dedi. bir gün aksatırsan meme tümörü , yumurtalık iltihabı vs olabilir dedi. İğne olayı yok mu dedim , ocak ayından beri türkiyeye girmio iğne dedi, olanların da tarihi dolmuş olabilior vs .. hayvan daha 6-7 aylık, kısırlaştıramayız 6 aydan önce. kafama takılan hap mevzusu.. daha önce hap kullandın mı kedilerine ? yorumun nedir ?
anonim
muhiddine sevgiler ya inşallah sağlığına kavuşur:(
cezzar
sağolun arkadaşlar
anonim
atakentteki tv sapağının orda. onu mu dion ?
56lardaki de o amca değil, başka bi yer.
başkan kızan dönemini müdahele etmeden nasıl atlatıyorsun ? şurup derken , kızanda mı şurup verion ? bu hap olayı hepten canımı sıktı zaten.. bir yıl boyunca hap vercen dio la. ben bu işlerde yeniyim ama anladım ki veterinerliğin de suyu çıkmış.
anonim
vay arkadaşşş, deli olacam