anonymous
yaklaşık olarak 1.5 senelik bir ilişkim vardı. ta ki geçen haftaya kadar. benden soğumuşmuş artık eskisi gibi olamayız dedi. neymiş efendim ilişkiye yeterince önem göstermiyormuşum. onunla bir whatsapp ta facebook ta resmim bile yokmuş. yabancı gibiymisiz. gösteriş yapmayi seven birisi değilim. sevgilim var diye durmadan sosyal medyadan paylaşım yapacak kadar. yeterince özen gostermedin diyor ama haddinden fazla sevdim. sol yanım bomboş bir buhran içinde. taa eskişehirde olmasına rağmen yanına gidip geliyordum. elimden geldiğince herseyi yapıyordum. acaba ben nerede hata yaptım. ve beni sonsuza kadar terkedip gitti. saçma konuşmuş olabilir saçma cümleler kurmuş olabilirim. affedin beni düzgün yazamıyorum. yüreğim çok yanıyor çok bu kızlar neden böyle.

Yorumlar

patlakteker
1,5 senelik bir ilişki bence bu kadar basit bir şekilde bitmez. sağlam bir sebep olması lazım veya o yoksa bile süregelen bir şeyden dolayıdır. bence gidip yüz yüze konuşmalısın çünkü ortada baya bir emek var.
gozlerlensmi
benim de benzer bir durumum oldu. bak ayrı şehirlerdesiniz ve sana ne kadar güvense de etrafındaki akbabaları düşünmeden edemez kızlar. tamam her anını paylaşma ama hatırı için bi fotoğraf koysaydın keşke belki de olay hallolurdu. ama üzülme eğer gerçekten sevdiysen senin gibi kimsenin sevemeyeceğini anlayınca tıpış tıpış geri dönecek o kız
anewdoctor
yahu arkadaş biz adam gibi seveni bulamıyoruz bu kızlar fazla sevilince terk ediyo. emin ol ben de hemcinslerimi anlayamıyorum. sana da üzüldüm gerçekten.
hafifpsikopatt
sevdigin icin elinden geleni yapiyosun.sonuc senden sogudum, sevgim bitti gibi bahaneler.. ve ayrilik. İnsani sevmekten,deger vermekten soğutur böyle insanlar.
anonymous
@patlakteker yanına gitmeyi teklif ettim. gelme asla gorusmek istemiyorum dedi. yoksa dün yanında olacaktım. yüzyüze konussak bence hallolurdu ama istemedi.
anonymous
@gozlerlensmi evet fotoğraf koymamakta hata yaptım. hatam kabulleniyorum. insallah geri döner tek isteğim bu son günlerde. her gün dua ediyorum. olmazsa da hayırlısı ne diyelim.
anonymous
@anewdoctor demek ki ne çok seveceksin ne de az dengeyi bulmak lazım.
anonymous
@hafifpsikopatt kesinlikle. ben gururumu ayaklar altına alıp ne kadar dil döktüm. hiç oralı olmadı. sadece dediği benim için bittin benim için yoksun. :(
ziraahatmhnds
aha bi yüreği yanan daha.... kardeşim aramıza hoş geldin... herşeyin hayırlısı olsun hakkında....
patlakteker
@anonymous bazen sınırları zorlamak lazım dostum. git eskişehir'e çık karşısına zorla da olsa getir bir şekilde karşına. canının yandığını, bunları hakedecek bişey yapmadığını buraya yazmak yerine ona göster. göster ki mutlu ol kardeşim.
bluecat
senden ilgi beklediği ortada... belkide seni sahiplendiğini insanların görmesini istiyordur. sevgilim var düşüncesini insanların kafasına yerleştirememiş olabilirsin bundan dolayı da sana karşı güvensizliği var. tamam aşkım bundan sonra yaparım dedin mi? direk bitirmeye yönelik konuşmanız çok saçma. çözüm çok oysa... ah ah herşey iletişim !
anonymous
@ziraahatmnds amin kardeşim hakkimizda hayırlısı olsun
anonymous
@bluecat evet dedim. senin için herşeyi yaparım da dedim. hatalarımi kabul da ettim tekrar etmeyecem dedim. iletisim kurmaya çok çalıştım beni disladi ne yazik ki. cevap bile vermedi çoğu zaman.
anonymous
@patlakteker gitsem gitsem de evini nasıl bulacam. isten de ayrılmış ki işyerine gitsem ellerimde çiçeklerle af dilesem. herşey daha iyi olacak desem. ne yazık ki o istemedikten sonra bulmam zor. arkadaşlarindan rica etsem onlarin da yapacağını zannetmiyorum. sadece birisi dışında ona da ulaşamadım :(
anonymous
@odin belki de bi dal bulmuştur çoktan dediğin gibi bulamadıysa bile belki de birisi avutuyordur onu bilemem. belki de önceden var gelen birşeydi ki bu. beni birdenbire böylece birakiverdi yapamıyorum diyerek. yüzleşme imkanım keşke olsa velakin yok. ben de iyice umutsuzlaştım bana asla dönmez hiçbirşey değişmeyecek galiba. bir daha ona sarılamayacagima mi yanayım gözlerini goremeyecegime. :( her zaman içimde onun boşluğu olacak belki başka birisi ile evlensem bile (büyük konusmayim) çok sevdim be usta.
babamrb
gözden ırak olan gönülde rakı olur kardeş bu hiç değişmedi.
bluecat
o zaman ne yazıkki sevgisi azalmış. bu kadar saçma sebeplerle ilişki bitirme isteği ve çözüm istememesi bence tamamen aklında başka biri olma ihtimalini doğuruyor yada bu kızın hataya tahammülü yok fazla gururlu. 😑
anonymous
@babamrb evet kardeşim. ne yazık ki öyle gönül isterdi ki her an yanımda olsun uzakta olmasın. hayat şartları işte.
anonymous
@bluecat galiba öyle oldu. hiç böyle olmamıştı gururu da yok pek fazla 1 haftada başka birini bulabilir mi bilmiyorum ihtimal vermiyorum ama insanoğlu sonuçta neden olmasın.
anonim
1.5senelik ilişkin yeni bitti ve yaşadıklarının %90 ını yaşadım çok iyi anlıyorum.
anonymous
anonim bayan çok kötüyüm çok