nickimyok
ders çalışmak ruhumda var ya, saat 21.00 dan beri ders çalışıyorum. siz yeni yıl için geri sayım yaparken ben finalleri gecip büte kalmadan tatilimi kesintisiz olarak yaşamanın hayaliyle ders çalıştım hiç bıkmadım, vazgeçmedim çünkü bir amacım vardı ve bunu başarmalıydım..ve bundan yaklaşık 10 dakika öncesinde ders çalışmayı bıraktım çünkü vücudum iflas etmenin eşiğine geldi nerdeyse. fakat bu tatlı yorgunluk bana huzur veriyo çünkü iyi bir çalışma yaptım ve vicdanım çok rahat. artık kafamı huzurla yastığa koyabilir ve iyi bir uyku çekerek çalışmama sabah devam edebilirim.. diyebilmeyi çok isterdim aslında ama bu gece tam bir fiyasko oldu güya ders çalışacaktım eksiklerimi tamamlayacaktım ama hiçbirini yapamadım yeni yıla da ders çalışarak girmeyi planlarken bir film birazcık çerez ve whatsapp konuşmalarıyla girdim. üstüne üstlük uykum da gelmedi bu saate kadar uyuyamadim sabah da geç kalkıcam al işte bildiğin zincirleme kaza olmuş hayatımda yaptığım plana da uyamadım hatta tam tersini yaptım belli oluyo ki 2016 iyi bir sene olmayacak benim için en azından ilk verdiği sinyaller bu yönde umarım yanılırım. bugünde içimizi döktük elhamdülillah..

Yorumlar

Gerekovic
olur olur. kesme sen ümidini. ne olmuş ge yatıp geç kalkacaksan? gündüzden başlarsın çalışmaya gecenin yarılarına kadar. kolay gelsin
nickimyok
İnşallah inşallah bende öyle umut ediyorum :d sağol bu arada :)
Gerekovic
a bu arada unutmadan derslerle ilgili yapılan planlar pek tutmuyor. o yüzden çalışamazsan sıkma canını. konu ders çalışmak olunca, evren çeşit çeşit engeller çıkartıyor karşına.. :) rica ederim :)