anonim
1. sınıfta onu gördüm. o kadar efendi ve güzeldi ki. dedimki ilerde birşeyler yaşayacaksam bu kızla olmalı. gittim konuştum ve sonu red. ama ben ondan vazgeçmedim. 3.sınıf olduk ve onun parmağında söz yüzüğü gördüm. bende o hırsla her 2-3 ayda bir birini buldum ama hiç birine karşı birşey hissetmesi ve bu ilişkilerimi hep onun gözü önünde yaşadım. şimdi o yüzüğü çıkarmış ve geçmişime lanet okur durumdayım. heralde de daha benle işi olmaz,ki zaten ben bunu soracak yüz yok :(

Yorumlar

haydranoid
belki umurunda bile değilsin nereden biliyorsun
anonim
zaten bana önceden birazda olsa değer veriyordu ama şuanda tiksinircesine bakıyor. keşke hırsıma yenik düşmeseydim ve bekleseydim :(
Maviş 🐣
hırsına yenik düşmekle ne alakası var bunun. kız yüzüğü taktığı halde onu mu beklicektin ? eğer öyle bir beklentisi varsa kızın açıkçası boşver dostum o kızı. ayrıca kendine neden acıyosun ki. o seni ilk başta reddetmemiş mi reddetmiş ve yüzük takmış biriyle senin bişey yapmanı beklemeye hakkı yok senin başkasıyla olmamanı istemeye hele hele hiç hakkı yok.
hafifpsikopatt
o senin icin hayirlisi olsaydı simdiye kadar sevgiliydiniz belkide. bi kişide takılı kalmayın kac sene gecmis sana nasil baktiginida biliyosun. önüne bakmalısın zaman geciyo. ayrica yuzuk taktiginda onu beklemedigine de iyi yapmissin bu konuda uzulmene gerek yok. sana bi tavsiye o kizi seviyosunya cevrende seni sevipte yakinlasmak isteyenleri göremeyebilirsin. bnce vazgec o kizdan.
anonim
galiba haklısınız ama işte ona bakışım hep farklı oldu. size katılıyorum ve bu sene inşallah hayırlısı olur. onun gibi kalbime dokunacak kişinin karşıma çıkması dileğiyle diyorum ..
Maviş 🐣
İnşaallah çıkar anonim kardeş :) dualar senle :)