gonepoet
beklemedeyim. biri tutsa da elimden tamamen kalkabilsem ayağa. herşeyiyle düzelttim hayatımı, kalmadı son düşüşten izler. çoğu kişi hissetmiştir benzer duyguları. herkes hayatının aşkını arar sürekli ama çoğu hiç beklemediği anda karşılaşır onla. hazırlıksız yakalanır kısaca. zatı şahanem bugüne kadar kendini toparlamaya çalıştı. ki bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. özellikle tam bu sıralar hayat arkadaşı eksikliği hissetmeye başladım. en yakın arkadaşım da düzenli ilişki yapmış , imrenmiş gibi oldum ona. üzerimden atmaya çalışıyorum bu düşünceyi. kimse bu metni prim yazısı olarak görmesin. kafamda ki düşünceleri silim yazısı bu. hani belki buraya yazdıktan sonra siler atarım diye düşündüm.

Yorumlar

oylesinebiri
gelir efendim, hiç acele etme en beklemediğin anda aman yok kalsın istemem dediğin anda gelir birisi, kahkahalarının sebebi olur
gonepoet
bak ya sende yangına körükle gidiyorsun, son zamanlarda içten kahkahalar atmayı unuttum zaten . ansızın gelsin arkamdan, bööh!desin korkutsun, sonra birlikte kahkaha atalım..