brownistprenss
sayfaya bakıyorum da herkesin bir derdi var ama kimse kimseye ne derdin var demiyor. bu toplumun yozlaşmasından insanların birbirlerine karşı yaptığı güven kırıcı olaylardan galiba. hatta galiba değil kesinlikle. bilmiyorum konudan konuya geçiyor gibi olacağım belki ama benimde bir derdim var. şimdi kim soracak ? senin ne derdin var ? kimse. hiç kimse.

Yorumlar

anonim
hayırdır kardeş
vixen
ne derdin var peki?
anonim
çok israr ettin hadi dökul dinlicemm😃ustune üstük derdin için çözüm yolu da düsüncem😉😊
brownistprenss
İnsan hani insan gerçekten 1 kez sevebiliyor ya hah tam olarak oradayım işte. bitmişligin içinde. sessizliğin ve sessiz çığlıkların içinde. eyvah ! aşk eline düştüm. eyvah ! kör kuyuya düştüm. İlk göz ağrım, dünüm, bu günüm ve yarınım. gitti. tüm yaşanmışlıkları yaşamamış sayıp ardına bile bakmadan gitti.
anonim
o seni demek ki gerçekten sevmemiş sevse bi çirpida birakip gidemezdi herhalde.yasanmisliklari hiçe sahip giden birisi için de yaşanacak kar insanvvazgecme değmez.hayirlisi boleymis belki diyip geç evlenince birakip gitse daha mi iyiydi.yada mutsuz bi evlilik ..İnan en beteri de o olurdu arkadasim.yanlis kişiye toslamissin demekki İnşallah allah kalbine gore birini cikarir karsina...
brownistprenss
bayan anonim düşündüğün için teşekkür ederim. belkide öyl senin dediğin gibi hayırlısı budur belki . evlenmek için biraz daha var ve yine dediğin gibi evlenince olsaydı bu daha kötü olurdu herşey iyi ki böyle olmuş ama gerçekten. allah herkesin gönlüne göre versin :) :)