heracles
tam birini sevicem diyorum aklima geliyorsun.beynimi zorluyorum seni unutmasi icin ama unutmuyor.bide geceler uzun ya erkenden hava karariyor odama geciyorum isiklari kapatiyorum ilk aklima sen geliyorsun.unutmaya calistikca geceler seni bana hatirlatiyor ne yapacagimi bilmiyorum.donsen yeniden yazsan salak gibi direk gelirim yine seni severim ama korkmuyor degilim ya yine bir bahane bulup gidersen bence sen gelme ben hep gecelerimde seni hatirliyim bos duvarlara sesleniyim pencereden giren ruzgara adini fisildiyim belki ulastirir sana sesimi,belki sesimi ozlemissindir bilemiyorum yada aklina gelirim keske dersin.
keşke diyorum ya giderken bende biraktigin birsey bu
keske gitmeden once doya doya koklasaydim seni giderken ruzgarin ulastirdigiyla yetiniyorum.
keske sende sevseydin beni
keske diyorum ama "keskelerimi alip gideydin bogazim dugumleniyor her diyisimde,gozlerim dolmaya basliyor,gitme diyesim geliyor gel son birkez cekiyim icime kokunu gitme öluyorum"
keske aklimdan cikartabilsem seni,nasil islemissen icime 😞

Yorumlar

egeli
böyle yaparak hayatın bütün güzelliklerinden mahrum kalıyorsun ve inan zamanını değmeyecek bir insanı düşünerek anlamsız geçiriyorsun kendine gelmelisin hayatta aşk acısından daha fazla acılar var kardeşim. unutma. bi evlat, bi ana, bi baba, bi kardeş acısı bu acıya kaça katlar düşün....
heracles
@egeli cok guzel konustun gercekten tesekkur ederim unutmam gerek onu.