berelideli
İyi akşamlar dedikoducular.tabi böyle bir şey mümkünse. bu yazıyı yazarken yanımdan ayırmamaya çalıştığım maça beyi yine baş ucumda, sıradan olmamasının en büyük özelliği ise üzerinde şairlerden parçalar olması. eksiksiziz. hadi başlayalım. ama başlamadan önce bir soru. nasılsınız gerçekten ?
ben, bir çok insana klasik gözükebilecek bir insanım mesela. ama dediğim gibi gözükebilecek. gözüken değil. egoist olarak yorumlanabilir fakat elimde olsa kendi beynimin mükemmelliğinde bir kadınla evlenmek isterdim. mükemmellik göreceli bir kavram olduğu için rahatlıkla kullanabileceğimi düşünüyorum. çünkü benim için ben, diğer insanlardan daha özelim. ee elbette sizler için de siz öylesinizdir. hani okuyan olmuştur belki " bizi delirttiler" demiştim. etkisi olan olaylardan bazıları da budur belki de.
İnsanların dış görünüşünüzden ziyade zekanıza hayran kaldığını düşünün. İnsanlara bir şey söylediğiniz zaman sorgulamaya başlayabiliyorlar veya "düşünmeye" başlıyorlar. yaşınız fazla olmamasına rağmen sizden büyük insanlar, yaşıtlarınız, sizden küçük olanlar sizden tavsiye isteyebiliyorlar. eee hepimizin başına gelir bu diyebilirsiniz. doğrudur da belki. ama genellikle tavsiye için gelinen kişi olursanız, iyi hissedersiniz. "hatta mükemmel bir duyguymuş bu" hissine kapılırsınız. kendinizle veya başkası ile olan her şeyde farklı açılardan bakıp zekanızı daha da geliştirebilirsiniz. peki bunların ardından yalnız kalırsanız? evet yalnızlıktan bahsediyorum. kalabalık içinde ve kendi içinizde yalnız kalmaktan. delirmez misiniz ?

Yorumlar

kafamihissetmiyorum
delirir insan diğer insanlar da bunu alkışlar*