heracles
saat 02.43 ilahiyat fakultesi camiinde alt kat genclik merkezinde sol kosedeyim los isik altinda dersimide bitirdim oturdum yine onun adi aklima geliyor.
neden gitti acaba diyorum cevap bulamiyorum. ne yapsam gitmezdi diyorum onada bisey bulamiyorum. belki bahaneydi ama gitti iste o kisi artik yok. biri "o" derse direk aklima geliyor oysa cok masum sevmistim ki ben seni ellerin hep usurdu tutamadim o elleri isitamadim ya ona cok uzuluyorum gittin belki suan mutlusundur,belki bizim bankimizda basklariyla oturursun senin yuzunden turk is'e adim atamaz oldum be. o yurdun her onunden gectigimde gozlerim kayiyor senin camina ne sen varsin nede golgen gidiyorum yavas yavas sarkimizi dinliyordum allahin isine bak ben tramvaya binerken sen iniyordun o an kalbim hic olmadigi gbi hizli atmaya basladi seni gormemle bir kalbim oldugunu anladim, 30 saniye birbirimize baktik.hep oyle baksaydin. sevsene beni

Yorumlar

anonim
bu kız nasıl birisi
anonim
bi şeyler yaşadıniz mı
heracles
yasamaktan kastin her onu gordugumde heycanlanmam kizarmamsa yada 20 yasina gelip ilk kez birinin bana sarilmasi ve opmesiyse ben yasadim. ama o ne yasadi bilemem.
anonim_bayan o kiz benim gozumde gordugum en guzel,en guzel kokan kizdi. ama onun gozunde ben neydim bilemem.