Ailenizin Gayriresmi Doctoru
beyaz şov da çıkıp şov yaptı birileri.
oooo alkışladılar helal olsunlar havada uçuştu. terör örgütü sempatizanı bir mahluk şovunu yaptı hem de türkiye'nin en çok izlenen programında. sonra öğretmen olmadığı da çıktı. ne diyordu çocuklar ölüyor siz duymuyorsunuz. peki başka doktor ne diyor? ben söyleyeyim bize getirilen çocukların cebinden şarjör çıkıyor. eyp atarken eli kopmuş çocuklar geliyor. hümanizm güzel bişeydir. ama hümanizm adı altında askere polise kurşun sıkanın tarafında olmak vatan hainliğidir. hadi çocuklar ölmesin diyenler. sesinizi çıkartın dün diyarbakır' da 5 aylık çocuk yanarak can verdi. ulan polise gücü yetmiyor polisin ailesine saldırıyor. merak ediyorum da bu kadar kahpelik kandan mı geliyor?

milletimizin başı sağolsun...

vatan sağolsun!

Yorumlar

hiperkrat
dediklerinin çoğuna katılıyorum tek bir noktası hariç; beyaz showu veya orada alkışlayanları şuan yargılamak haksızlık olur o bölümü canlı yayınlanırken bende izliyordum ve konuşma sırasında terör yanlısı olabileceği aklımın ucundan geçmedi. canlı yayında da insanlar çocukların ölmesiyle cümleye başlanınca vicdanlarını dinledi kelime oyunlarına kandı ve alkışladı. beyazıt da reji ekibi de o anın sıcaklığında fark edememiş olabilir ki duruşları yıllardır belli zaten. askerlerimiz, şehitlerimiz, yiten canlarımız, eksilen organlarımız, gözü yaşlı kalanlarımız bizim yüreğimizi yakıyor ve kahpelerin yaptıkları herşeyin hesabı sorulacaktır. milletimizin başı sağolsun.. vatan sağolsun!!
allegra
ağzina sağlık kardeşim.!
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
beyaz a laf söylemiyorum sadece o programda propaganda yapılabiliyor onu eleştiriyorum
anonim
kesinlikle dediklerin dogru. bizim asjerlerimiz vatandaslarimiz öluyor pkk yuzunden. herkes bunun farkinda bilincinde. ancak kucuk cocuklari o duruma getiren aileleri. o cocuklar kendi secmiyor ceplerine sarjor koyan aileleri. cocuklara ne ogretirsen o yone giderler. dogru mu yapilanlar degil. ama bu da bir gercek.
kirpapatyasi
hani adamsin diyorlar ya seni gören ne der bilmiyorum ağzına sağlık hislerime tercüman oldun ve evet onlarda ki kaphelik kaslarının bozuk olduğundan geliyor..
foreveralone
bu hayatta en sağlam ironi ırkçılığı milliyetçiliği yerip geri gördüğü halde kürt milliyetçiliği yapanlardir. faşist diye ağlayıp aslında asıl milliyetçiliği kendilerinin yapmasidir. milliyetçiliğin her türlüsüne karsiyim. bi kere geldikleri dünyada birbirlerini yemekten bikmadilar doymadilar. keşke hiç ülke diye bişey olmasa hep beraber yasasak ordular hiç olmasa hayalimde ki dünya iste bu !
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@foreveralone orduların olmadığı dünya yok :) starwars da bile ordular var. @kirpapatyasi ben bu vatanın okulunda okuyan bu vatanın ekmeğini yiyen güneydoğudan asker beklemek ne demek iyi bilen bir insanım. beni gören bana değil hainlere bişeyler söylesin.
gözümüzü yavaştan açmaya başladık bir tam açılsa rahatlayacağız
cilginnhamsi55
agzina saglik kardesim. allah o serefsizler kahretsin. analarin eslerin cocuklarin nasil cani yandiysa allah onlari oyle bi yaksinki kopek gibi surunsunler. vatanimiza milletimize zarar verecek her kisi aklini basina alacak. ben inaniyorum nasil yuzlerce terorist gebertildiyse son damlasina kadar devam edilecek. bu 1100 akademisyen! ve yandascilarida dahil.
kirpapatyasi
o hainlere denecek söz yok artık yapılacak olan da belli