anonim
lokal anestezi adı altında yediği haltları harita metod çizgili 120 yp. deftere döken liseli kız daha karakteri oturmadan ve kendi kararlarını alamazken kişisel gelişim kitabı yazmış. bana dediler ki kitabı okumadan yorumlama şu hele de önsözü okuyun üçüncü sınıf yer altı edebiyatından başka bir şey değil daha dil kurallarını,anlatım bozukluğunu bilmeyen birisi bi insanın beynindeki düşünceleri nasıl değiştirir salak olmayın,lütfen.

Yorumlar

blue
bu konu hakkında bende yazmayı düşündüm ama yanlış anlasilirim diye yazmak istemedim bastan sonra kadar haklisin bro hele ki su yazdigin daha karakteri oturmadan kişisel gelişim kitabı yazmış kizin amacı çok açık degilmiydi ilk önce ifsasi yayınlandı sonra tanınmasını sağladı şimdide yağını yemeye çalışıyor insanlarımız bu kadar saf olmamalı prim vermeyin!
Barışçıl
ben de bir tane böyle kitap yazıp paranın dibine vurmak istiyorum ama sinir basıyor düşündükçe. kişisel gelişim neyse de bir de allah üzerinden ticaret yapan yazarlar var en çok satanlar arasında onlara iyice ayar oluyorum.