heracles
arkadaslar bir konuya deginmek geldi icimden kendi dusuncem saygisi olan okuyabilir yorumlarinizla eksigi yada fazlayi soyleyebilirsiniz.
neyse malum modern bir toplumda yasadigimiz icin kiyafetler git gide degisiyor ve bazi kisiler erkeklere sapik gozuyle bakmaya baslamis tamam biyerde dogru srefsiz cok sapik cok ama genelleme yapmak icin dunyadaki butun erkeklere sormaniz gerekir.son yasanan olaylar en buyugu ozgecan olayi zaten daha sonra gecen serbest birakilan samsunlu 4 cocuk babasi serefsiz,kiza tecavuz etti ve beraat etti ben 4 cocuk babasiyim diye.bir diger ornek ise bundan seneler once yurda cikacak kiza dolmus soforunun tecavuz etmesi. evet arkadaslar serefsizler cogaliyor bu ulkede var kizinada tecavuz eden kisiler var.
burda kizlardan cok erkeklerede gorev dusuyor.ne diye soracaksiniz namus kadina verilen bisey degildir toplumda bu boyle surup gider yok namusumu temizledim falan filan tamamiyla yanlis bisey madem oyle neden hz.yusuf namusunu korumaya calisti kadindan neden 12 kapili kitli odadan kacti namus tum insanliga verilmistir kiz yada erkek korumak zorundadir. evet erkek dikkat erkekte.
mesela bir kiz gordunuz yada yasamda yada baska bi yerde mini etekli guzel bir kiz,bir erkek sadece bi kere yanlislikla bakabilir 2-3-4 ve fazlasi goz zinasidir gunahtir ne kadar acik giyinsede bakamazsiniz o kiz bacinizda olabilir akrabanizda yada az sonra esiyle oturacak bir kiz olabilir.bir diger mevzu ise bu olaylardan sonra erkeklere sapik gozuyle bakilmasi arkadaslar siz sapik falan hemen anliyormusunuz ne cocuklar var bir kizla iki kelam edemeyen utancina kekeleyen yuzu kizaran biraz mantikli olun.
ayrica not olarak: bir erkek kendini eşine saklamalidir,o ana kadar beklemeli gerekirse 30 yasina kadar bekliceksin(bazi kisiler simdi der ihtiyaclarimiz var zevk lazim falan diye arkadasim sen bu dusunceyle yasama zaten cehennemliksin zinacisin) ,, ayni sekilde kiz arkadaslarimizda kendilerini eslerine saklamalidir.
ben bunlari soyledim ama kiminiz karsi cikar kiminiz haklisin der. bazilariniz der biz zevk icin geldik dunyaya yapariz ederiz. unutmayin ki zina yapaan erkegin karsisinada zina yapan bir kiz cikacaktir.sozlerimi allah gonlunuze gore versin,hep mutlu olursunuz insallah,hayattan zevk degilde dogrulari bilerek yasamanazi temenni ederim,bu sekilde noktalamak istedim. simdiden tesekkurler

Yorumlar

matricariachamomilla
yazdığın bir çok şey doğru fakat katılmadığım tek nokta genelleme yapma demek. o zavallıların başına gelenler seninkine gelmedi. onların ne hissettiği hakkında küçük bir fikrin bile olamaz. elini kendi evindeki sobaya değdirdiğin zaman yanar ve sen sadece kendi sobana değil tüm sobalara dikkatli davranırsın. her insanın hisleri farklıdır ama bu olay ne tecrübe edilecek bir olay nede dışarıdan bakıp kendini yerine koyabileceğin bir olay. kızlara genelleme yapmayın demek yerine bunu gösterin. tüm erkeklerin kötü aşağılık olmadığını bizzat gösterin. yaşamayan bilemez böyle birşeyi.